Auteur Topic: inloggen op spotnet  (gelezen 6559 keer)

0 leden en 3 gasten bekijken dit topic.

Offline queenytje

  • Newbie
  • *
  • Berichten: 3
inloggen op spotnet
« Gepost op: januari 29, 2012, 18:16:05 pm »
lukt mij niet meer, ik krijg als mededeling

The connection attempt time out, or the conneted host has failed to respons (931)

Kan iemand me verder helpen met dit probleem?

Mijn gegevens blijven nu ook niet meer opgeslagen.

Ik had een werkende spotnet tot voor een week of twee, had nu eerst alles verwijderd en een nieuwe geinstalleerd maar ik krijg dezelfde mededeling.

Alvast bedankt voor de hulp

Offline queenytje

  • Newbie
  • *
  • Berichten: 3
Re: inloggen op spotnet
« Reactie #1 Gepost op: januari 29, 2012, 18:51:43 pm »
nu krijg ik als melding

The remote host is actifely refusing a connection (932)

dus lukt nog niet

Offline snelrennen

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Berichten: 1578
  • Geslacht: Man
  • Bij vlagen geniaal, helaas is het meestal windstil
    • Snelrennen
Re: inloggen op spotnet
« Reactie #2 Gepost op: januari 29, 2012, 19:20:22 pm »
Is wel handig om te weten welke provider je hebt en wat voor soort account?

Ook schrijf je dat je Spotnet compleet verwijderd hebt en weer opnieuw hebt genstalleerd, heb je ook de map ProgramData/Spotnet verwijdert?

Offline queenytje

  • Newbie
  • *
  • Berichten: 3
Re: inloggen op spotnet
« Reactie #3 Gepost op: januari 29, 2012, 19:30:56 pm »
ik ben maar een leekje hoor.

Ik werk met speedplaza en telenet Belgi.
Die map heb ik niet verwijderd want ik weet die zelfs niet staan. Stom h. Maar zal eens op zoek gaan

alvast bedankt voor je reactie al. 't Kunnen niet allemaal cracks zijn h  ;)

Offline Joshua1964

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Berichten: 492
  • Geslacht: Man
  • Eens doe je na hardlopen,snelrennen.
Re: inloggen op spotnet
« Reactie #4 Gepost op: januari 29, 2012, 19:42:41 pm »
Je moet in spotnet eerst je server invullen ,anders werkt het niet .Dat kan een payserver zijn ,maar ook je provider als die dat ondersteund.succes. :)

Met deze instellingen kan je wel spotnet inlezen ,maar niet downloaden.

Server voor Download
Server   news.albasani.net
Poort 1 (geen SSL)   119
Poort 2 (geen SSL)   80
Poort 1 (SSL)   563

Login: readonly
Password: readonly
Type Account: free

het Snelrennen forum

Re: inloggen op spotnet
« Reactie #4 Gepost op: januari 29, 2012, 19:42:41 pm »