µTorrent handleiding

µTorrent downloaden en installeren

utorrentmenuMenu µTorrent

We gaan er vanuit dat je de laatste versie van µTorrent ergens gedownload hebt en er niet voor hebt betaald, is dat wel het geval ben je simpelweg gezegd opgelicht.
Anders kun je de laatste versie van µTorrent downloaden van onze bittorrent download pagina.
Je kunt als alternatief ook bij een van onze partners µtorrent downloaden (link opent in een nieuw venster).

Na het downloaden van µTorrent zijn er 2 mogelijkheden. Als je al een vorige versie van µTorrent op je computer hebt staan kopieer je de gedownloade versie in die map en kun je direct naar de configuratie pagina gaan.
Ben je helemaal nieuw met µTorrent en heb je dit voor het eerst gedownload dubbelklik je op het zojuist gedownloade utorrent.exe om de installatie te starten.

uTorrent, taal kiezen

Hier kies je meteen de taal waarin je µTorrent wilt gaan gebruiken, in ons geval dus Nederlands dus we kiezen Dutch.

µTorrent setup wizard

Dan verschijnt meteen de µTorrent setup wizard, we gaan door met de volgende knop.

µTorrent, waarschuwing

Zoals al eerder opgemerkt, µTorrent is gratis. Betaal er dus nooit voor.

µTorrent, licentieovereenkomst

Dan de licentieovereenkomst die niemand wil lezen, snel verder met de ik ga akkoord knop.

µTorrent, installatiemap opgeven

Hier geven we op waar µTorrent geïnstalleerd moet worden en of er snelkoppelingen moeten worden gemaakt. Standaard wordt het programma in C:\Program Files geïnstalleerd maar wij willen het op onze D schijf installeren. Als alles naar wens is opgegeven gaan we weer verder met de volgende knop.

µTorrent, aanbevolen instellingen

Het vinkje om µTorrent te laten starten bij het starten van Windows haal ik weg. We starten µTorrent wel als we het nodig hebben en omdat we µTorrent later associëren met torrent bestanden zal µTorrent toch automatisch starten als we bij het downloaden van een torrent bestand voor openen kiezen of als je bijvoorbeeld dubbelklikt op een torrent bestand.

µTorrent, gratis film downloaden

Als je het vinkje laat staan kun je meteen na het configureren van µTorrent de bovenstaande gratis film downloaden. Wij willen dat niet en halen het vinkje weg.

µTorrent, ask.com toolbar

En als laatste halen we alle vinkjes weg. We willen niet dat er toolbar's, mee geïnstalleerd worden of dat de standaard zoekmachine veranderd wordt. Dan nog even op de installeren knop drukken en µTorrent wordt geïnstalleerd. De volgende stap is het configureren van µTorrent.

Of je gebruik het onderstaande menu om de overige pagina's van deze handleiding te bekijken.

utorrentmenuMenu µTorrent