EasyMule handleiding

Downloaden van en installeren van EasyMule


EasyMule is P2P software, het is een aangepaste en verbeterde versie van de oude bekende eMule en een prima vervanger voor het gestopte Limewire. Dit programma stelt je in staat om verbinding te maken met het eDonkey en KAD netwerk. Via dit zeer uitgebreide netwerk deel je bestanden met andere gebruikers en aangezien er zeer veel gebruikers zijn is er dus ook heel veel te vinden. Ook wordt er door de makers van het programma beloofd dat je een hogere downloadsnelheid zal halen dan met Emule zelf.
EasyMule houdt het simpel, iedereen kan met het programma overweg en het heeft een ingebouwde download versneller. Ook zijn de films of muziek die je download al tijdens het downloaden te bekijken of te beluisteren. Kun je direct controleren of de kwaliteit van je download wel naar je zin is.

Je kunt de laatste versie van easyMule downloaden op een van onze P2P download pagina.

Na het downloaden dubbelklikken we op easyMule-Setup.exe om de installatie te starten.

easyMule setup wizard

Meteen op de next knop drukken om de installatie te starten.

easyMule license agreement

Hier zijn we het natuurlijk ook mee eens, nu even op de i agree knop drukken.

choose components

Hier halen we het vinkje bij set homepage weg, we willen namelijk niet dat er iets aan onze instellingen veranderd word.

choose install location

Standaard word easyMule in C:\Program Files\ geïnstalleerd. Wij willen het programma echter op de D schijf hebben en dus geven we hier de schijf en map op. Als alles naar wens staat druk je op de install knop.

completing the easyMule setup wizard

En de installatie is voltooid, op de volgende pagina gaan we easyMule configureren. Met vragen en opmerkingen kun je altijd in ons forum terecht of je gebruikt het onderstaande formulier!

Voeg reactie toe

* Benodigde informatie
1000
Hoeveel is 1 + 2 + 3?

Reacties

Nog geen reacties. Wees de eerste!


© 2007 - 2023 Snelrennen.nl. All rights reserved.