Auteur Topic: De zin en onzin van reclame en dergelijke  (gelezen 7761 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

januari 07, 2018, 13:22:36 pm
gelezen 7761 keer

snelrennen

  • *****
  • Information Man Offline
  • Hero Member
  • Administrator
  • Berichten: 2663
    • Snelrennen
Vandaag hebben we de nieuwe lay-out voor de website online gezet. Het forum en de sectie "Payservers" moeten nog gedaan worden, deze moeten tegelijkertijd een update krijgen maar dat is voor later.

De nieuwe lay-out is volledig responsive, wat zoveel betekent dat we een ideale gebruikerservaring hebben proberen te creƫren op verschillende schermgroottes.

En ja, ook wij hebben die irritante reclames nodig om de kosten dekkend te houden. En nee, we gebruiken niet van die reclameblokken die een halve pagina in beslag nemen, ook geen reclame die met muziek opstart of advertenties die niet weg te klikken zijn. Je vind onze (Google) reclame tussen de tekst in de handleidingen, onder en boven aan elke pagina en aan de zijkant. Mooi is inderdaad anders maar het hoort er nu eenmaal bij, zonder reclame zouden de meeste websites niet lang volhouden. Dus heb je wat aan de informatie die je hier ophaalt, klik eens op een advertentie om ook ons te helpen.

Verder aan jullie de vraag als je dode, verkeerde of gewoon niet werkende links tegenkomt deze hier, via pm of vie het contactformulier te melden zodat we ze kunnen aanpassen.

Sommige pagina's hebben nog de zogenaamde fade functie erin. Deze worden pas zichtbaar als de pagina geheel is geladen. Dit gaan we er ook nog uithalen in de loop van ....... Het gevoel van snelheid is ook belangrijk snappen we!

Snelrennen

De zin en onzin van reclame en dergelijke
« Gepost op: januari 07, 2018, 13:22:36 pm »


Sorry, this topic is locked. Only admins and moderators can reply.