NewsXS banner

Auteur Topic: Install problemen met Vuze  (gelezen 11748 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

januari 30, 2010, 17:09:53 pm
gelezen 11748 keer

monteur

  • *
  • Information Offline
  • Newbie
  • Berichten: 4
Heb problemen met het installeren

Na het prog. via snelrennen te hebben gedownload en opgeslagen op de HD, krijg ik tijdens de install de volgende melding;

C:\ programfiles\vuze\Azureus2.jar
Could not create this file.
Schall i try Again!
na 2x yes te hebben gegeven komt er ERROR
Java.lang.ArryoutofOFboundsExeption-948057337

Heeft iemand de oplossing hier voor!

januari 30, 2010, 17:21:15 pm
Reactie #1

snelrennen

  • *****
  • Information Man Offline
  • Hero Member
  • Administrator
  • Berichten: 2637
    • Snelrennen
Probeer eens om eerst Java te installeren en daarna pas Vuze.
Java kan je hier downloaden  http://java.com/nl/download/windows_manual.jsp?locale=nl&host=java.com

januari 30, 2010, 19:51:41 pm
Reactie #2

monteur

  • *
  • Information Offline
  • Newbie
  • Berichten: 4
Heb ik gedaan Java 6 update 15
Maar weer de zelfde melding. :-\

januari 31, 2010, 04:21:21 am
Reactie #3

snelrennen

  • *****
  • Information Man Offline
  • Hero Member
  • Administrator
  • Berichten: 2637
    • Snelrennen
En als je vuze installeert door het als administrator uit te voeren (in Vista en Windows 7)

januari 31, 2010, 10:31:55 am
Reactie #4

monteur

  • *
  • Information Offline
  • Newbie
  • Berichten: 4
Gebruik XP Professional en heb het onder als de administrator geinstalleerd.

januari 31, 2010, 16:31:53 pm
Reactie #5

snelrennen

  • *****
  • Information Man Offline
  • Hero Member
  • Administrator
  • Berichten: 2637
    • Snelrennen
Dan eens compleet alles vewijderen. Zowel vuze als java,
Eerst java opnieuw installeren, geen update maar een volledig nieuwe installatie.
En daarna vuze!

februari 02, 2010, 11:17:15 am
Reactie #6

monteur

  • *
  • Information Offline
  • Newbie
  • Berichten: 4
Heb het op mijn laptop geinstalleerd en daar gaat het perfect, geen enkel probleem.
Ga mijn desktop een keer schoon maken en het op nieuw proberen.

Krijg nu mijn poorten niet open, maar ga diversen optie's proberen.

Nog bedankt voor het mee denken :D