Auteur Topic: probleem met Spotnet  (gelezen 9852 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

maart 02, 2011, 19:49:46 pm
gelezen 9852 keer

Firefighter

  • *
  • Information Offline
  • Newbie
  • Berichten: 2
Hallo,
Ik hoop dat iemand mij kan helpen. Ik heb spotnet op mijn laptop gezet en dan spotnet opgestart. Dan doet spotnet gewoon alles.
Maar als ik dan spotnet afsluit en even later weer wil opstarten dan krijg ik alleen dat cameraatje ff in beeld en dan gebeurt er niets meer. Het cameraatje verdwijnt en vervolgens start Spotnet niet op. Wie o wie kan mij helpen!!!! Ik hoop dat er iemand is die mij kan vertellen wat er fout zit!!

Alvast mijn hartelijke dank

Firefighter

maart 02, 2011, 19:56:38 pm
Reactie #1

snelrennen

  • *****
  • Information Man Offline
  • Hero Member
  • Administrator
  • Berichten: 2672
    • Snelrennen
Dan moet je spotnet netjes afsluiten in het menu en niet via het kruisje rechts bovenin.
Voor nu, even taak beheer starten en het "proces" spotnet be

maart 03, 2011, 08:17:25 am
Reactie #2

SystemII

  • *
  • Information Man Offline
  • Newbie
  • Berichten: 1
    • Fam.van Meijer
Dit is alleen maar het geval wanneer je ook download met Spotnet. Ik heb een extern programma daarvoor (Newsleecher) en dan heb je hier helemaal geen last meer van. Dus bij bewerken/downloadknop vink je 'nzb openen' aan. Dan sluit het programma gewoon af, zowel via het menu als d.m.v. kruisje.

Snelrennen

Re: probleem met Spotnet
« Reactie #2 Gepost op: maart 03, 2011, 08:17:25 am »


Sorry, this topic is locked. Only admins and moderators can reply.