NewsXS banner‚Äč

Auteur Topic: spotnet  (gelezen 6724 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline jaapio

  • Newbie
  • *
  • Berichten: 1
spotnet
« Gepost op: maart 10, 2011, 09:00:34 am »
hallo

alsik spotnet opstart krijg ik
load_database de rekenkundige bewerking heeft geresulteerd in een overloop
heb hem al een keer opnieuw geinstaleerd maar dat help niet
wat is dit heeft het altijd goed gedaan
alvast bedankt

gr jaapio    :'(

Offline chrcoli

  • Newbie
  • *
  • Berichten: 2
Re: spotnet
« Reactie #1 Gepost op: maart 10, 2011, 10:45:36 am »
zelfde probleem hier,er schijnt een oplossing te zijn maar bij mij werkt het nog steeds
niet kan het het aangegeven bestand niet vinden op C: spotnet mappie
http://www.snelrennen.nl/forum/index.php?topic=916.0

Offline bjorn35

  • Full Member
  • ***
  • Berichten: 25
Re: spotnet
« Reactie #2 Gepost op: maart 10, 2011, 12:36:56 pm »
Hier sinds vandaag ook hetzelfde probleem,bestand .spots nergens te vinden.
Hoe kan ik dit nu oplossen dan??? :o

Offline snelrennen

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Berichten: 2600
  • Geslacht: Man
  • Bij vlagen geniaal, helaas is het meestal windstil
    • Snelrennen
Re: spotnet
« Reactie #3 Gepost op: maart 10, 2011, 16:55:25 pm »
Hier is al een ander topic met oplossing voor. Zie eerder genoemde link.
Deze gaat op slot.

Snelrennen

Re: spotnet
« Reactie #3 Gepost op: maart 10, 2011, 16:55:25 pm »
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32