Auteur Topic: Hallo allemaal en nog een vrolijk Pasen en of fijn lang weekend iedereen.  (gelezen 9932 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

april 08, 2012, 15:21:17 pm
gelezen 9932 keer

Oita

  • *
  • Information Offline
  • Newbie
  • Berichten: 3
Hallo mensen,
Ik ben nogal amateuristisch bezig op video en audio gebied (en sinds kort probeer ik ook kennis op te doen over mobiele telefonie sinds mijn kinderen inmiddels de leeftijd krijgen dat hun interesse daar zeer sterk naar uitgaat). Maar met veel gezoek en uitproberen kom ik toch een heel eind.
Zo kan ik inmiddels films downloaden via FTD en verschillende formaten branden, converteren en nog enkele dingen herken ik en weet wat te doen.
Allemaal door zelfstudie. Zelfstudie inzoverre dat ik natuurlijk heel veel info opdoe middels google waar ik dan weer op verschillende websites/forums terechtkom met de nodige uitleg die ik nodig heb.
Zo ben ik dus ook op "Snelrennen" gekomen want die komt ook nogal eens boven op google als ik bep. vraagstukken intyp.
Ik vind dit een goede informatieve site/forum (je komt het niet voor niks regelmatig op google tegen) dus hier heb ik inmiddels ook al eens de nodige info verkregen.
Mijn dank hiervoor alsnog.
Het zal zeker nogal eens gebeuren dat ik dankbaar van jullie kennis gebruik ga maken, aangezien ik een hoop wil leren over de moderne technologie op pc, telefonie, audio en video gebied maar helaas zelf over weinig tot geen kennis daarover heb (al dat wat ik weet heb ik van dit of soortgelijke sites/forums).
Ik ben dus heel blij met al dit soort forums, bij deze dus nog een keer, bedankt dat jullie allemaal jullie kennis willen delen  :)

groetjes en nog een fijn lang weekend iedereen verder,
Oita

april 09, 2012, 14:03:46 pm
Reactie #1

Joshua1964

  • *****
  • Information Man Offline
  • Hero Member
  • Berichten: 564
  • Je bent nooit te oud om te leren.
Ik wens jou ook een mooi weekeinde toe zolang het nog duurt.Ik ben toevallig goed in audio video, maar zag op andere forums van collega leden geweldige dingen staan.Ik heb het volste vertrouwen ,dat je hier goed zit. :D

Snelrennen

Re: Hallo allemaal en nog een vrolijk Pasen en of fijn lang weekend iedereen.
« Reactie #1 Gepost op: april 09, 2012, 14:03:46 pm »


Sorry, this topic is locked. Only admins and moderators can reply.