Synology NAS > Headphones

Post-Processing in HeadPhones

(1/7) > >>

The Raptor:
Ik heb HeadPhones geïnstalleerd en geconfigureerd. Het Post-Processing gedeelte werkt niet lekker. Zoals je in de bijlage ziet word alles uitgepakt in 1 wav bestand inplaats van dat het losse nummers zijn. Ook wordt het folder.jpg bestand in /music verplaatst in plaats dat deze naar de map van de gedownloade album verplaatst word.

Ik heb als voorbeeld het album van Jeroen van der Boom - Dit ben ik genomen. Dit album bestaat uit 13 nummer. Als ik de album op mijn gewone lokale NZBvortex client download krijg ik 13 MP3 nummers.

In de bijlage heb ik de log en schermafdrukken over hoe ik het ingesteld heb. Mocht je meer informatie nodig hebben hoor ik graag van je.

snelrennen:
Ik zit nu nog even met het probleem dat "ingepakte" bestanden in het .wav formaat nog niet gesplit worden. Zodra dat is opgelost pas ik de handleiding aan. Even geduld.

The Raptor:
Ik zit precies met hetzelfde probleem zoals je in mijn post lees :) Ik heb alle instellingen al 8 keer doorgenomen maar kom er niet aan uit. Ben benieuwd naar de oplossing.

snelrennen:
Beetje dom van mij of zeg maar gerust stom. Headphones kan niet met .wav bestanden omgaan. Dus of handmatig verhelpen of aangeven dat je dit soort bestanden niet meer in je zoekresultaten wilt hebben.

The Raptor:
Sorry voor mijn late reactie. Ik was op vakantie geweest.

Ik kan nergens in HeadPhones vinden hoe ik kan aangeven dat hij niet naar WAV bestanden moet zoeken? Maar mijn probleem is dat HeadPhones er zelf een groot WAV file van maakt. Hij plakt alle losse MP3 bestanden vast in 1 WAV bestand. Als ik dezelfde NZB bestand lokaal download zijn het wel allemaal MP3 bestanden.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie