Snelrennen

Synology NAS => NZBGet => Topic gestart door: bongoverga op januari 10, 2016, 09:52:14 am

Titel: Handmatig NZB's laden in NZBGet, af laten handelen door CP
Bericht door: bongoverga op januari 10, 2016, 09:52:14 am
Hi Allemaal,

Na vele uren is het mij gelukt om NZBGet en CP met elkaar samen te laten werken volgens de tutorial (dank daarvoor snelrennen, wat een topsite dit).

Nu handelt CP mijn downloads af qua het hernoemen van de bestanden en het plaatsen in de juiste mappen, is het mogelijk dat een handmatig toegevoegde NZB aan NZBGet op diezelfde manier behandelt wordt?

If so, hoe configureer ik dat?

Thanks :-) 
Titel: Re: Handmatig NZB's laden in NZBGet, af laten handelen door CP
Bericht door: snelrennen op januari 10, 2016, 12:49:14 pm
Het kan volgens mij niet helemaal automatisch omdat downloads die je direct uit Spotweb naar NZBGet verstuurt in andere mappen terecht komen. Wel kan je na het downloaden van een "handmatig" gedownloade film deze naar de map die CouchPotato in de gaten houd verplaatsen.

Voor de Spotweb instellingen zie onderstaande afbeelding.
Titel: Re: Handmatig NZB's laden in NZBGet, af laten handelen door CP
Bericht door: bongoverga op januari 10, 2016, 17:32:28 pm
Wat ik uiteindelijk zou willen is dat wanneer ik via mijn Mac een NZB laadt bij NZBGet deze dus in de shared folder "Films" komt en dat de namen direct correct worden zoals CP dat doet.

Is dat mogelijk of wordt dat lastig? Ik begrijp niet helemaal wat je met spotweb wilt, die is al gekoppeld aan CP en ik wil handmatig als ik een backuplink gebruik of een bestand van een andere site.