XSNews banner‚Äč

Auteur Topic: Met jbinup meerdere pay servers gebruiken om te posten .  (gelezen 5128 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Joshua1964

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Berichten: 558
  • Geslacht: Man
  • Eens doe je na hardlopen,snelrennen.
Met jbinup meerdere pay servers gebruiken om te posten .
« Gepost op: november 09, 2014, 22:46:33 pm »
Met jbinup kan je meerdere payservers in het programma toevoegen ,zodat de upload van de post sneller verloopt.
Hoe het werkt staat hier http://www.jbinup.com/nl/

Zelf moet ik mij er ook nog in verdiepen.

Offline snelrennen

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Berichten: 2587
  • Geslacht: Man
  • Bij vlagen geniaal, helaas is het meestal windstil
    • Snelrennen
Re: Met jbinup meerdere pay servers gebruiken om te posten .
« Reactie #1 Gepost op: november 10, 2014, 04:34:23 am »
Laatste update van het programma juli 2010, ik zou me de moeite besparen als ik jouw was!

Offline Joshua1964

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Berichten: 558
  • Geslacht: Man
  • Eens doe je na hardlopen,snelrennen.
Re: Met jbinup meerdere pay servers gebruiken om te posten .
« Reactie #2 Gepost op: november 10, 2014, 06:01:20 am »
We hebben tegenwoordig glasvezel(500 mb/s) ,en dat begint pas interessant te worden als je kan posten met twee payservers.

Alle postprogramma's zijn stil blijven staan met de updates .

Ik moet dit uitzoeken voor een poster ,en we zien wel waar het strandt

Offline hayate

  • Newbie
  • *
  • Berichten: 1
Re: Met jbinup meerdere pay servers gebruiken om te posten .
« Reactie #3 Gepost op: juni 25, 2019, 12:21:20 pm »
Hoe kan ik in dit programma een wachtwoord in zetten.
je moet er een commando voor geven weet iemand hoe en welke commando

dank je

Offline snelrennen

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Berichten: 2587
  • Geslacht: Man
  • Bij vlagen geniaal, helaas is het meestal windstil
    • Snelrennen
Re: Met jbinup meerdere pay servers gebruiken om te posten .
« Reactie #4 Gepost op: juni 27, 2019, 20:37:04 pm »
Hoe kan ik in dit programma een wachtwoord in zetten.
je moet er een commando voor geven weet iemand hoe en welke commando

dank je

Meen je dit nou? een programma uit 2010 gebruiken?

Snelrennen

Re: Met jbinup meerdere pay servers gebruiken om te posten .
« Reactie #4 Gepost op: juni 27, 2019, 20:37:04 pm »

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32