NewsXS banner

Auteur Topic: sopcast werkt niet  (gelezen 26493 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

januari 29, 2012, 21:29:22 pm
gelezen 26493 keer

croky

  • **
  • Information Offline
  • Jr. Member
  • Berichten: 10
Beste mensen,
ik heb een probleem met sopcast als ik hem opstart dan log ik in en daarna doet hij het gewoon niet na een aantal min is het program. ook gewoon weg. Heb al vanalles geprobeert firewall uit virusscanner uit opnieuw geinstalleerd via regedit alles gewist wat ik van sopcast kon vinden maar niets helpt. iemand een idee?
Werkt hij soms niet met een anderprog.?

januari 29, 2012, 21:38:45 pm
Reactie #1

Joshua1964

  • *****
  • Information Man Offline
  • Hero Member
  • Berichten: 556
  • Eens doe je na hardlopen,snelrennen.
Ja sopcast heb ik al een tijd niet gebruikt ,dat zou ik voor deze site moeten doen.Is er echt geen progamma die je pas hebt geinstalleerd ,die geen conflicten kan geven.Kijk even na wat er anders is .

januari 29, 2012, 21:58:52 pm
Reactie #2

croky

  • **
  • Information Offline
  • Jr. Member
  • Berichten: 10
ik heb ff geen idee welk program het conflict geeft. dacht aan vlc maar die is er af en nog steeds niets. ook een codec pack gewist .

januari 29, 2012, 22:26:08 pm
Reactie #3

Joshua1964

  • *****
  • Information Man Offline
  • Hero Member
  • Berichten: 556
  • Eens doe je na hardlopen,snelrennen.
Geen registry cleaner gebruikt ,of iets anders. Heb je geen back up waar je op terug kan vallen.

januari 29, 2012, 22:32:58 pm
Reactie #4

croky

  • **
  • Information Offline
  • Jr. Member
  • Berichten: 10
nee niet gebruikt maar weet ook niet hoelang het program. het al niet doet was alweer een tijdje geleden dat ik hem had gebruikt. daarna al div dingen geinstalleerd

januari 29, 2012, 23:12:53 pm
Reactie #5

Joshua1964

  • *****
  • Information Man Offline
  • Hero Member
  • Berichten: 556
  • Eens doe je na hardlopen,snelrennen.
ok dit wordt mijn uitdaging ,ik ga wel slapen als dat mag .Ik moet wel alles even installeren en uittesten ,voor mij is het ook een tijd geleden.We zien wel.Misschien dat snelrennen ook helpt  :)

januari 30, 2012, 05:00:27 am
Reactie #6

snelrennen

  • *****
  • Information Man Offline
  • Hero Member
  • Administrator
  • Berichten: 2649
    • Snelrennen
Compleet verwijderen, inclusief de vlc mediaspeler.
Opnieuw installeren, de juiste versie van vlc zou dan ook meegenomen moeten worden.

januari 30, 2012, 18:40:02 pm
Reactie #7

Joshua1964

  • *****
  • Information Man Offline
  • Hero Member
  • Berichten: 556
  • Eens doe je na hardlopen,snelrennen.
Ik heb Sopcast geinstalleerd ,maar snap niet wat vlc player ermee te maken heeft.Het lijkt meer dat het windows media player gebruikt,maar ik kan het fout hebben.Probeer eerst wat Snelreennen zei ,dan kijken we wel verder ,en wie weet.

januari 30, 2012, 19:45:35 pm
Reactie #8

snelrennen

  • *****
  • Information Man Offline
  • Hero Member
  • Administrator
  • Berichten: 2649
    • Snelrennen
Ik heb Sopcast geinstalleerd ,maar snap niet wat vlc player ermee te maken heeft.Het lijkt meer dat het windows media player gebruikt,maar ik kan het fout hebben.Probeer eerst wat Snelreennen zei ,dan kijken we wel verder ,en wie weet.

VLC heeft er ook niet veel mee te maken maar omdat croky aangaf dat hij deze ook verwijderd had was ik er vanuit gegaan dat hij in het verleden sopcast met vlc had gebruikt.

Welke versie van sopcast gebruik je croky?

januari 30, 2012, 20:30:00 pm
Reactie #9

croky

  • **
  • Information Offline
  • Jr. Member
  • Berichten: 10
heb sopcast verwijderd en vlc en alleen sopcast erop gezet maar nog steeds niets. vlc heeft idd niets met sopcast te maken maar was het laatste media iets wat ik eropgezet had. versie van sopcast is 3.4.8

januari 30, 2012, 22:03:52 pm
Reactie #10

Joshua1964

  • *****
  • Information Man Offline
  • Hero Member
  • Berichten: 556
  • Eens doe je na hardlopen,snelrennen.
Ik zit toch te denken aan codecs.Heb jij codecs geinstalleerd .Ik zie dat sopcast h264 sinds kort ondersteund ,maar of je daar  codecs voor nodig hebt weet ik niet.Ik heb altijd een codecpack van k-lite.codecpack zie hier: http://www.snelrennen.nl/forum/index.php/topic,1698.0.html

januari 31, 2012, 21:09:10 pm
Reactie #11

croky

  • **
  • Information Offline
  • Jr. Member
  • Berichten: 10
heb de codecs geinstalleerd maar nog steeds niets

januari 31, 2012, 21:12:30 pm
Reactie #12

Joshua1964

  • *****
  • Information Man Offline
  • Hero Member
  • Berichten: 556
  • Eens doe je na hardlopen,snelrennen.
Welke Codecs?

januari 31, 2012, 21:17:48 pm
Reactie #13

croky

  • **
  • Information Offline
  • Jr. Member
  • Berichten: 10
die gene die jij beschreef

februari 01, 2012, 19:33:42 pm
Reactie #14

Joshua1964

  • *****
  • Information Man Offline
  • Hero Member
  • Berichten: 556
  • Eens doe je na hardlopen,snelrennen.
Tot hoever kwam je met de handleiding http://www.snelrennen.nl/sopcast/ heb je diagnose kunnen doen?

Snelrennen

Re: sopcast werkt niet
« Reactie #14 Gepost op: februari 01, 2012, 19:33:42 pm »


Sorry, this topic is locked. Only admins and moderators can reply.