Snelrennen

(P2P) televisie en sport kijken => SopCast, TvAnts en meer => Topic gestart door: Wiliam op oktober 20, 2021, 12:15:07 pm

Titel: xiaomi tv stick met popcorntime?
Bericht door: Wiliam op oktober 20, 2021, 12:15:07 pm
Hallo even een vraagje, ik lees hier daarnet over popcorntime op een chromestick. Zelf was ik van plan een xiaomi tv stick aan te schaffen met bol.com met android. Android 10 zou hierop staan. Kan popcorntime hier gewoon op? Ik had al geprobeerd bol.com te bellen op https://klantenservicecontact.nl/bol-com-bellen/ (https://klantenservicecontact.nl/bol-com-bellen/) alleen die zeiden geen vragen over het product te kunnen beantwoorden omdat het via een andere verkoper werd aangeboden, dat is blijkbaar ook mogelijk en wist ik niet. Ik wil de stick namelijk gebruiken voor disney+ en popcorntime op de slaapkamer van mijn zoontje. Hij heeft geen smart tv maar is bijna jarig en ik en mijn vrouw vinden het leuk om hem dit kado te doen. Is een xiaomi stick hiervoor aan te raden?
Titel: Re: xiaomi tv stick met popcorntime?
Bericht door: snelrennen op oktober 20, 2021, 20:51:39 pm
Kijk dan even bij Bol wie de verkopende partij is, staat er altijd bij en kun je die even benaderen met je vraag. Ik kan je vraag in ieder geval niet beantwoorden, geen ervaring mee!
Titel: Re: xiaomi tv stick met popcorntime?
Bericht door: Wiliam op oktober 21, 2021, 11:04:39 am
Ik zie het inderdaad, stom, had dit helemaal niet gezien. Via google het telefoonnummer gevonden en telefonisch heel goed geholpen door de verkoper. Hij zet beide apps er zelfs al voor me op! Helemaal happy :) Jullie ook bedankt.