NewsXS banner‚Äč

Auteur Topic: out off memory  (gelezen 20342 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Joshua1964

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Berichten: 558
  • Geslacht: Man
  • Eens doe je na hardlopen,snelrennen.
Re: out off memory
« Reactie #30 Gepost op: maart 11, 2015, 16:53:59 pm »
Dat zijn je serverconnections ,en dat moet je  bij elkaar optellen .In je abonnement staat hoeveel je er te gelijk mag gebruiken.

Offline snelrennen

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Berichten: 2599
  • Geslacht: Man
  • Bij vlagen geniaal, helaas is het meestal windstil
    • Snelrennen
Re: out off memory
« Reactie #31 Gepost op: maart 11, 2015, 18:38:09 pm »
Andere usenet server geprobeerd?

Offline paco47

  • Jr. Member
  • **
  • Berichten: 20
Re: out off memory
« Reactie #32 Gepost op: maart 12, 2015, 08:46:11 am »
ben op de site van budgetnews gaan zien en mag tien connecties gebruiken ,
heb daar ook een test gevonden om te zien of er verbinding is met de server, dit is " Telnet "
test uitgevoerd ,( negatief) en krijg de melding dat er op mijn pc geen externe of interne opdracht bestaat om met Telnet te verbinden ????
iemand een verklaring voor ,
heb nog geen andere server geprobeerd ,

Offline snelrennen

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Berichten: 2599
  • Geslacht: Man
  • Bij vlagen geniaal, helaas is het meestal windstil
    • Snelrennen
Re: out off memory
« Reactie #33 Gepost op: maart 12, 2015, 15:28:33 pm »
Op zijn zachts gezegd een mindere provider, gewoon heel snel overstappen.

Offline paco47

  • Jr. Member
  • **
  • Berichten: 20
Re: out off memory
« Reactie #34 Gepost op: maart 12, 2015, 15:53:32 pm »
ok,
ga een andere zoeken ,
maar begrijp niet waarom het op miijn oude pc dan wel werkt !!?
suggesties ivm providers ?
bedankt

Offline snelrennen

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Berichten: 2599
  • Geslacht: Man
  • Bij vlagen geniaal, helaas is het meestal windstil
    • Snelrennen
Re: out off memory
« Reactie #35 Gepost op: maart 12, 2015, 17:15:53 pm »
Firewall misschien nog?

Offline paco47

  • Jr. Member
  • **
  • Berichten: 20
Re: out off memory
« Reactie #36 Gepost op: maart 19, 2015, 21:53:54 pm »
hallo,
hier ben ik terug , hopeloos !!
andere provider (payserver) geprobeerd ,:zelfde probleem ,
firewall afgezet : niks
internet afgezocht , nog wat geprobeerd met SAB , upgrade , aanpassingen geprobeerd , ....... niks !
zit blijkbaar ergens een blokering ????
mijn verstandje is te klein om dit te snappen ,zelfde program draait zonder probleem op mijn oude pc en niet op deze ??


Offline Joshua1964

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Berichten: 558
  • Geslacht: Man
  • Eens doe je na hardlopen,snelrennen.
Re: out off memory
« Reactie #37 Gepost op: maart 19, 2015, 22:00:49 pm »
Je hebt niet persee spotnet nodig .Spotweb is ook een optie . http://www.nzbserver.com/

Snelrennen

Re: out off memory
« Reactie #37 Gepost op: maart 19, 2015, 22:00:49 pm »

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32