HOME FORUM DOWNLOADS ARCHIEF LINKS CONTACT

Handleiding TvAnts

Voetbal en andere sport kijken met TvAnts

TvAnts is een P2P programma en speciaal bedoelt om diverse televisiesignalen van verschillende partijen uit diverse landen te ontvangen en ook weer uit te zenden. Op deze manier kun je natuurlijk heel veel programma's zien uit deze landen.
Natuurlijk is het ook weer zo net als bij alle andere P2P programma's dat hoe meer mensen een bestand down en uploaden dit de snelheid positief beïnvloed. Met TvAnts is dat niet anders,hoe meer mensen kijken naar dezelfde (zender) hoe beter het is voor de snelheid en beeldkwaliteit.

Nu hoor ik je denken, is dit niet illegaal?
Nou nee, TvAnts is een Chinees programma en de uitzendrechten in China zijn nou eenmaal wat anders gedefinieerd dan in Nederland. De Chinese (sport) zenders zenden ook uit via het internet en met het programma TvAnts kun je deze uitzendingen bekijken. En zo worden bijvoorbeeld ook de wedstrijden uit de Nederlandse Eredivisie uitgezonden en die pakken we dus lekker even mee.

Weer genoeg info over TvAnts en waar het vandaan komt, nu willen we uitzendingen zien!

Stap 1 is natuurlijk het feit dat we TvAnts moeten downloaden en installeren. Het downloaden kan je hier doen. Kies voor de free download versie, het downloaden gaat wat langzamer dan normaal, voor een snelle download wordt geld gevraagd maar dan wachten we gewoon een minuutje langer.
Dubbelklik na het downloaden op het bestand TvantsSetup.EXE om de installatie te starten. De installatie is niet meer dan een paar muisklikken, alleen de locatie waar je het wilt installeren kan je natuurlijk wijzigen.

Na de installatie starten we TvAnts voor de eerste keer op.

windows beveiligings melding

Als eerste moeten we blokkering door de Windows Firewall opheffen. Klik op blokkering opheffen.

TvAnts, tabblad search

Scroll door de lijst met kanalen om iets uit te zoeken waar je naar wilt kijken. Als je wat gevonden hebt dubbelklik je erop of druk op de knop Selected.

zoeken met de search tv box

Wij willen graag even naar eurosport kijken, we vullen de naam of een gedeelte daarvan in in het zoekveld en klikken op Search TV.
Onderin worden nu de zoekresultaten weergegeven en we dubbelklikken op Eurosport.

uitzending start et recalame

Hou er wel rekening mee dat je eerst even wat reclame en dergelijke voorbij ziet komen, afhankelijk van het aantal mensen dat naar dit kanaal kijkt heb je beeld en geluid in een paar seconden tot een minuut.
Rechtsonder in het venster zie je van links naar rechts de volumeregeling, de balansregeling, de knop om naar de chatroom te gaan en tenslotte de knop naar de reclamepagina.

Maar als je gewoon naar een voetbal wedstrijd uit de eredivisie wilt kijken ga je naar deze site. Als deze site geen wedstrijden uit de eredivisie aanbiedt kun je even in het forum kijken. Daar staat in ieder geval 1 werkende link. Heb je andere werkende links, laat deze dan ook daar achter, heeft een ander er ook weer wat aan.

sport kijken via myp2p.eu

Klik nu op de knop Live Sports.

selecteer de tab Footbal bij myp2p.eu

Vervolgens op de knop Footbal.

selecteer  de wedstrijd die je wilt zien

Kies een wedstrijd uit die je wilt zien, houd er wel rekening mee dat je de wedstrijden alleen kunt zien tijdens de tijden die hier aangegeven staan. Klik op het televisie symbooltje wat achter de wedstrijd staat.

selecter wel een wedstrijd die je via Tvants kunt bekijken

Vervolgens kijk je bij welke uitzending TvAnts staat en klik je op play. De uitzending wordt nu gestart.
Mocht je problemen ondervinden kun je je vraag altijd op het forum kwijt. En probeer anders eens SopCast uit, kan je ook alles mee zien. Succes ermee

Voeg reactie toe

* Benodigde informatie
1000
Hoeveel letters heeft het woord twee?

Reacties

Nog geen reacties. Wees de eerste!

 

Er zijn 23 bezoekers online