Spotnet handleiding

  Zelf filters toevoegen aan Spotnet

  spotnet menuMenu Spotnet

  Spotnet, filter toevoegen

  Als de database is bijgewerkt en Spotnet is opgestart zie je al de spots willekeurig door elkaar heen staan. Standaard zitten er een aantal filters in zodat het redelijk gesorteerd word. Maar je kunt ook zelf filters maken en toevoegen zodat je een overzicht creëert van spots die aan jouw criteria voldoen.
  Druk daarvoor op de knop om het filter toevoegen menu te openen. (zie rode pijl)

  Spotnet, filter aanmaken

  In dit voorbeeld gaan we een filter maken voor films met Nederlandse ondertiteling. Het maakt ons niet uit of de ondertiteling nu extern, instelbaar of in de film ingebakken zit. En als formaat kiezen we voor DVD 5.
  Je kunt, als je dat zou willen het nieuwe filter nog meer uitbreiden met de opties onder bron en genre. Als alles naar wens staat ingesteld geven we een naam op voor het nieuwe filter en vervolgens druk je op de filter toevoegen knop

  Spotnet, filter toegevoegt

  En als je dan het nieuwe filter selecteert zie je in het overzicht dat we alleen nog maar films in het DVD5 formaat met in ieder geval een Nederlandstalige ondertiteling te zien krijgen.

  En op deze manier kun je het zoeken voor jezelf heel eenvoudig maken. En om het nog makkelijker te maken zijn er een aantal enthousiastelingen geweest die hele uitgebreide filters hebben gemaakt. Op de volgende pagina laten we je zien hoe je deze custom filters in Spotnet werkend kunt krijgen.

  Of je gebruikt het onderstaande menu om snel de overige pagina's van deze handleiding te bekijken.

  spotnet menuMenu Spotnet