Er zijn 17 bezoekers online

Usenet Collector handleiding

NZBGet configureren voor Usenet Collector

Als het goed is zal NZBGet nu opgestart zijn en in een browser worden getoond. Mocht dit niet het geval zijn gebruik je de NZBGet knop in het menu van Usenet Collector.

NZBGet hoofdvenster

Dan gaan we nu een paar kleine wijzigingen maken, de belangrijkste is dat we de map waar onze downloads opgeslagen moeten worden wijzigen naar een zelfgekozen locatie. Druk op de settings tab.

NZBGet, tabbald Paths

Op het blad paths wijzig je de map achter DestDir in de map waar jij je downloads opgeslagen wilt hebben.

NZBGet, Categories

Naar het tabblad categories, categorieën in NZBGet zijn gewoon sub mappen die onder je download map hangen. Zo heb je de mogelijkheid om je downloads georganiseerd op te slaan. Op dit moment heb je zes categorieën, te weten: Films, TV Series, XxX, Muziek, Games en Software. Als je er nog meer wilt aanmaken scrol je op dit venster omlaag en kies je voor add another categorie.

NZBGet, tabblad logging

En dan als laatste even naar het tabblad logging. Als je niet wilt dat je bij elk gedownload bestand of elk uitgepakt rar bestand een melding krijgt achter messages boven in het menu zet je achter info target de output alleen op log.

NZBGet, wijzigingen opslaan

Dan scrol je even verder omlaag op deze pagina en druk op de kop save all changes. Vergeet niet om NZBGet even opnieuw te laden zodat de wijzigingen worden doorgevoerd.

Op de volgende pagina gaan we een NZB bestand naar de juiste categorie in NZBGet sturen zodat deze door NZBGet gedownload en verwerkt kan worden.

Opmerkingen (0)

Nog geen opmerkingen. Wees de eerste!

Voeg commentaar toe

* Verplichte informatie
1000
Captcha Image