Handleiding NZBMegaSearch op Synology NAS

NZBMegaSearch installeren via het Package Center


NZBMegaSearch is je alles-in-één usenet zoekmachine. Hiermee kun je jouw usenet indexers samenvoegen in een zoekmachine. NZBMegaSearch beschikt over NZBGet en SABnzbd integratie zodat je de gewenste zoekresultaten direct kan doorsturen naar de NZB downloader. Je kunt het ook gebruiken voor programma's als Sonarr, SickRage, CouchPotato en Headphones zodat je alleen NZBMegaSearch als indexer hoeft op te geven in deze programma's.

DSM, package center openen

Log in op het DSM als je dat nog niet hebt gedaan en dubbelklik op het Package center icoon om het Package center te openen.

Package center, NZBMegaSearch installeren

Dan ga je via de linkerkant van het venster naar het tabblad gemeenschap. Scrol aan de rechterkant van het venster omlaag tot je NZBMegaSearch tegenkomt. Druk op de installeren knop. NZBMegaSearch wordt gedownload en de installatie zal starten.

Package center, NZBMegaSearch activeren

Als je dan in het tabblad "Geïnstalleerd" kijkt zie je daar nu NZBMegaSearch bijstaan. We moeten deze alleen nog even inschakelen. Selecteer deze dus even met de muis.

NZBMegaSearch installeren, laatste stappen na installatie

En selecteer dan uitvoeren, daarmee ronden we de installatie van NZBMegaSearch af. Op de volgende pagina gaan we verder met het configureren van NZBMegaSearch Met vragen en opmerkingen kun je altijd in ons forum terecht of je gebruikt het onderstaande formulier!

Voeg reactie toe

* Benodigde informatie
1000
Type het getal dertig.

Reacties

Nog geen reacties. Wees de eerste!


© 2007 - 2024 Snelrennen.nl. All rights reserved.