Handleiding NZBMegaSearch op Synology NAS

NZB bestanden zoeken met NZBMegaSearch


Dan gaan we nu doen waar we NZBMegaSearch voor hebben geïnstalleerd.

NZBMegaSearch, hoofd venster

Als we dan in het hoofd venster van NZBMegaSearch zijn zien we rechts bovenin het scherm een paar icoontjes, het log bestand en het configuratie menu kun je daar onder andere terugvinden. Verder een zoek box, we kunnen aangeven of we in bepaalde categorieën willen zoeken en een zoek knop. In ons voorbeeld zullen we eens kijken of we afleveringen van de serie "Zwarte Tulp" kunnen vinden. Even intypen en op de "Search" knop drukken is voldoende.

NZBMegaSearch, aan het zoeken

En NZBMegaSearch zoekt de eerder opgegeven zoek providers af, kwestie van even geduld hebben.

NZBMegaSearch, zoek resultaten

En er verschijnt een overzicht van de zoekresultaten. Als je nu op het icoontje onder title klik wordt het NZB bestand direct doorgestuurd naar NZBGet, omdat we dit hebben ingesteld. Als je op link (omcirkelt) klikt wordt het NZB bestand naar de computer waarop je dit venster bekijkt gedownload.

NZBGet aan het downloaden

Zoals je kunt zien hebben we het NZB bestand dus door laten sturen naar NZBGet en wordt deze nu gedownload. Let wel op, deze download is dus NIET gecategoriseerd en dus geautomatiseerd. Als dat wel de bedoeling is kun je de downloads beter door CouchPotato of SickRage laten afhandelen.

Tot zover de NZBMegaSearch handleiding. We wensen je veel gemak van deze tool en met vragen of opmerkingen kun je altijd in ons forum terecht of je gebruikt het onderstaande formulier!

Voeg reactie toe

* Benodigde informatie
1000
Type het woord mooi achterstevoren..

Reacties

Nog geen reacties. Wees de eerste!


© 2007 - 2023 Snelrennen.nl. All rights reserved.