Daemon Tools Lite v10.14 Handleiding

Waarom Daemon Tools Lite 10.14 gebruiken?


Daemon Tools Lite is de meest persoonlijke toepassing voor het werken met en het beheren van disc image bestanden. Met DAEMON Tools Lite 10 kun je alle bekende soorten schijf image bestanden mounten en maximaal 4 DT + SCSI + HDD-apparaten emuleren. Het stelt je in staat om image bestanden van je optische schijven te maken en deze op te bergen in een goed georganiseerde catalogus. Een image bestand is namelijk niets meer of minder dan een complete kopie van een cd of dvd inclusief de informatie voor je cd of dvd brander hoe deze te branden

De voordelen van Daemon Tools Lite zijn:

  • Mount alle soorten populaire image bestanden
  • Maak MDX, MDS en ISO bestanden
  • Orden je image bestanden in de catalogus
  • Brand al je image bestanden eventueel direct op een schijf
  • Maak virtuele schijstations

Daemon Tools Lite 10.14 downloaden en installeren

De eerste stap is het downloaden van Daemon Tools, de laatste versie van Daemon Tools Lite download je ook uit ons forum. Na het downloaden pak je DTLiteInstaller.rar uit met bijvoorbeeld WinRar en start je de installatie door ete dubbelklikken op het uitgepakte DTLiteInstaller.exe.

Daemon tools Lite, setup wizard

Selecteer "Free License" en klik vervolgens even op de "Configure setup options" link.

Daemon tools Lite, Setup Options

Hier kun je de installatie locatie wijzigen als je dat zou willen, kiezen tussen wel of geen snelkoppeling op het bureaublad, of er anonieme statistieken verstuurd mogen worden en aan welk soort bestanden Daemon Tools geassocieerd is. Als je tevreden bent ga je door met de "Agree & Continue" knop.

Daemon Tools Lite, special offer

Dan de nieuwigheden in deze versie, snel verder met de "Next" knop.

Daemon Tools setup, Adaware install

En nu goed opletten, Ad-Aware is een gratis anti-spywareprogramma en de volgende stap is een gratis anti virus programma dat we erbij krijgen. Wij willen helemaal niet dat er buiten Daemon Tools iets geïnstalleerd word op onze PC, we willen enkel Daemon Tools Lite installeren en verder niets. We gaan hier dus verder met de "Decline" knop!

Daemon Tools Lite, Price Peep

En de installatie van Daemon Tools Lite is gestart. Even geduld nog.

Daemon tools Lite, voltooien setup wizard

En Daemon Tools is nu geïnstalleerd. Op de volgende pagina gaan we Daemon Tools configureren. Met vragen en opmerkingen kun je altijd in ons forum terecht of je gebruikt het onderstaande formulier!

Voeg reactie toe

* Benodigde informatie
1000
Type qaz achterstevoren

Reacties

Nog geen reacties. Wees de eerste!


© 2007 - 2024 Snelrennen.nl. All rights reserved.