Vuze 5.7.6.0 Handleiding

De laatste versie van Vuze downloaden en installeren


Vuze, voorheen Azureus is een gratis torrent downloader met reclame. Als je de Vuze “schil” met alle extra’s uitschakelt hou je het rustige, reclame vrije vertrouwde Azureus venster over. En dat is prima geschikt voor het doel waar wij het voor gebruiken, namelijk alleen maar om torrents te downloaden. Zoeken, branden en bekijken doen we wel met andere vertrouwde tools die we daar al jaren voor gebruiken.
De laatste versie is op dit moment 5.7.6.0. en natuurlijk kun je deze  [Windows] versie van Vuze downloaden uit ons forum


Na het downloaden is dubbelklikken op het gedownloade VuzeBittorrentClientInstaller.exe bestand voldoende om de installatie van Vuze te starten

Setup Vuze 5.7.6.0.

Als je Vuze gewoon met de standaard instellingen geïnstalleerd wilt hebben druk je nu op de "I Agree" knop. Vuze wordt dan in de map C:/Program Files geïnstalleerd met de nodige extra's waar je niet op zit te wachten. Wil je zelf kunnen bepalen waar Vuze geïnstalleerd moet worden en of er werkbalken, plug-ins en andere zaken mee geïnstalleerd moeten worden zet je een vinkje bij "Customize" en druk je daarna op de "I Agree" knop.

Vuze, configure installation options

Zoals al eerder vermeld, standaard word Vuze in C:\ProgramFiles\ geïnstalleerd maar wij willen het programma op de F schijf hebben dus dat passen we als eerste even aan. Een desktop icoon is altijd wel handig, een quick launch icoon is prima en natuurlijk associëren we Vuze met torrent bestanden. Dat wil eigenlijk zeggen dat we torrent bestanden en Vuze aan elkaar koppelen.

Onder UI Mode geven we aan of we Vuze willen gebruiken in de moderne Vuze schil of dat we het vertrouwde Azureus venster willen gebruiken. Aangezien wij Vuze alleen gebruiken om torrents te downloaden kiezen we voor het laatste. Als alles naar wens is gaan we verder door op de "Next" knop te drukken.

Setup Vuze, Select Components

We hebben al eerder aangegeven dat we Vuze zonder toeters en bellen willen gebruiken en daarom vinken we hier alle opties uit. Als jij hier wel gebruik van wenst te maken is dat jouw keus.

Setup Vuze, Free Search Offer By Spigot

Ook hier weer een poging van Vuze om toch nog wat mee geinstalleerd te krijgen. Niet doen, we zitten niet te wachten op Avast Free Antivirus en zullen nu gewoon de "Decline" knop gebruiken.

Vuze, installing

En eindelijk wordt Vuze geïnstalleerd, nog even geduld hebben. Als de installatie gereed is zal Vuze automatisch voor de eerste keer opstarten, op de volgende pagina van deze handleiding gaan we Vuze configureren. Met vragen en opmerkingen kun je altijd in ons forum terecht of je gebruikt het onderstaande formulier!

Voeg reactie toe

* Benodigde informatie
1000
Type het vijfde woord uit deze regel!

Reacties

Nog geen reacties. Wees de eerste!


© 2007 - 2024 Snelrennen.nl. All rights reserved.