Er zijn 7 bezoekers online

µTorrentt handleiding

µTorrent downloaden en installeren

We gaan er vanuit dat je de laatste versie van µTorrent ergens gedownload hebt en er niet voor hebt betaald, is dat wel het geval ben je simpelweg gezegd opgelicht.
Anders kun je de laatste versie van µTorrent downloaden van onze bittorrent download pagina.

Na het downloaden van µTorrent zijn er 2 mogelijkheden. Als je al een vorige versie van µTorrent op je computer hebt staan kopieer je de gedownloade versie in die map en kun je direct naar de configuratie pagina gaan.
Ben je helemaal nieuw met µTorrent en heb je dit voor het eerst gedownload dubbelklik je op het zojuist gedownloade utorrent.exe om de installatie te starten.

uTorrent, taal kiezen

Hier kies je meteen de taal waarin je µTorrent wilt gaan gebruiken, in ons geval dus Nederlands dus we kiezen Dutch. De vertaling laat hier en daar nog wat te wensen over, zo komen we af en toe een woord Nederlands tegen tijdens de installatie!

µTorrent setup wizard

Dan verschijnt meteen de µTorrent setup wizard, we gaan door met de "Next" knop.

µTorrent, waarschuwing

Zoals al eerder opgemerkt, µTorrent is gratis. Betaal er dus nooit voor.

µTorrent, licentieovereenkomst

Dan de licentieovereenkomst die niemand wil lezen, snel verder met de "I Agree" knop.

µTorrent, installatiemap opgeven

µTorrent word in C:\Program Files geïnstalleerd, dit kan je niet (meer) aanpassen. Als alles naar wens is opgegeven gaan we weer verder met de volgende knop.

µTorrent, aanbevolen instellingen

Het vinkje om µTorrent te laten starten bij het starten van Windows haal ik weg. We starten µTorrent wel als we het nodig hebben en omdat we µTorrent later associëren met torrent bestanden zal µTorrent toch automatisch starten als we bij het downloaden van een torrent bestand voor openen kiezen of als je bijvoorbeeld dubbelklikt op een torrent bestand.

µTorrent, Free earch Protect Offer

Dan vraag µTorrent of we gebruik willen maken van het "Free Search Protect Offer". Natuurlijk willen we dit niet, we willen geen overbodige zaken geinstalleerd hebben. Gebruik dus de "Decline Offer" knop!

µTorrent, Finish Install Wizard

En als laatste nog even op de "Finish" knop drukken en µTorrent wordt geïnstalleerd. De volgende stap is het configureren van µTorrent.

Menu µTorrent


Zoeken op Snelrennen


NewsGrabber Usenet Provider