Er zijn 33 bezoekers online

µTorrent handleiding

Wat is µTorrent en wat kan ik er mee?

µTorrent is een van de meest populaire BitTorrent programma's in de wereld. Met µTorrent  kun je zogenaamde torent bestanden downloaden, uploaden en delen. µTorrent is een klein, licht programma en uitermate simpel in gebruik dus uitermate geschikt voor de beginnende torrent downloader. Ook niet onbelangrijk, µTorrent is gratis. En ja, het probeert diverse programma’s mee te installeren en het bevat irritante reclame. Maar als je deze handleiding volgt heb je van mee geïnstalleerde rommel geen last en is µTorrent ook gewoon reclame vrij!

 

µTorrent downloaden en installeren

Jij wilt dus muziek, films en programma's gaan downloaden! met µTorrent. Stap 1 is het downloaden en installeren van µTorrent. Of je download de laatste versie van de officiële µTorrent website of je download dezelfde laatste versie van µTorrent uit ons forum. Na het downloaden van µTorrent dubbelklik je op het zojuist gedownloade utorrent.exe om de installatie te starten en gaan we beginnen.

µTorrent setup wizard

CactusVPN, banner

VPN Noodzakelijk?

Het grote voordeel van een VPN is dat er geen gegluur is in jouw digitale activiteiten. Wil je niet dat er gezien kan worden wat je download of dat je aan het downloaden bent? . Dan is een VPN dus iets voor jouw!

Dan verschijnt meteen de µTorrent Setup Wizard, we gaan door met de "Next" knop.

µTorrent, waarschuwing

Zoals al eerder opgemerkt, µTorrent is gratis. Betaal er dus nooit voor want dan word je opgelicht. Door met de "Next" knop.

µTorrent, licentieovereenkomst

Dan de licentieovereenkomst die niemand wil lezen, snel verder met de "I Agree" knop.

µTorrent install wizard, Adaware Web Companion

Hier nu even OPLETTEN! µTorrent vraagt hier of het Adaware Web Companion als extra internet beveiliging mee mag installeren. Als je dat net als wij absoluut niet wilt ga je nu verder met de "DECLINE" knop. Dan wordt dit overgeslagen!

µTorrent, install Opera browser?

CactusVPN, banner

Download gewoon veilig en zorg dat in ieder geval µTorrent achter een VPN zit. Voor een paar euro per maand hoef je nergens meer over na te denken!

En nog maar één, hier vraagt µTorrent, of de Opera browser geïnstalleerd mag worden, Ook dit willen we niet en we halen dus het vinkje weg bij "Install Opera browser" (omcirkeld) en gaan daarna door het de "Next" knop.

µTorrent, installatiemap opgeven

µTorrent word standaard in C:\Program Files geïnstalleerd, dit kan je niet (meer) aanpassen. Als alles naar wens is opgegeven gaan we weer verder met de volgende knop.

µTorrent, aanbevolen instellingen

Het vinkje om µTorrent te laten starten bij het starten van Windows haal ik weg. We starten µTorrent wel als we het nodig hebben en omdat we µTorrent toch associëren met torrent bestanden zal µTorrent automatisch starten als we bij het downloaden van een torrent bestand voor openen kiezen of als je bijvoorbeeld dubbelklikt op een torrent bestand.

µTorrent, Finish Install Wizard

CactusVPN, banner

Voorkom een boete voor het downloaden via torrents. Verberg je IP adres en wat je doen op het internet met een VPN

En als laatste nog even op de "Finish" knop drukken en µTorrent wordt geïnstalleerd. De volgende stap is het reclame vrij maken van µTorrent.

Opmerkingen (1)

Gravatar
Nieuw
Cor van Wingerdenzegt...

Het begin is uitstekend nu het vervolg.

Voeg commentaar toe

* Verplichte informatie
1000
Captcha Image