HOME FORUM DOWNLOADS ARCHIEF LINKS CONTACT

µTorrent handleiding

Torrent bestanden downloaden met µTorrent

Nu is het een kwestie van zoeken geworden. Er zijn natuurlijk diverse manieren om naar torrents te zoeken. Of je gaat naar 1 van de grote torrent sites of je meld je aan bij een private tracker. Je kunt ook bijvoorbeeld het torrent zoek programma Torrent Search of Bit Che eens proberen. Voor de download die we als voorbeeld in deze handleiding gebruiken gaan we gewoon naar de Ubuntu website!

Torrent downloaden

En we downloaden nu de torrent van Ubuntu 18.04.1 LTS (64-bit). en omdat we µTorrent geassocieerd hebben met torrent bestanden zal de torrent ook direct in µTorrent geopend worden.

uTorrent, torrentbestand toevoegen

Het bovenstaande venster verschijnt en daarin kan je zien welke bestanden allemaal tot deze torrent behoren. Klik op de "OK" knop en het downloaden start.

uTorrent, een torrent downloaden

Zoals je kunt zien is de download gestart en loopt deze met een behoorlijke snelheid. Je kunt nu alvast je volgende download gaan zoeken of je wacht rustig even af tot deze klaar is.

uTorrent, ratio bereikt

En als je download binnen is en je laat deze doorlopen zal deze automatisch stoppen als deze de vooraf ingestelde ratio heeft bereikt. In ons geval is dat dus 110%. Je down en upload is nu volledig afgerond. Tot zover de µTorrent handleiding. Succes en veel download plezier!

Met vragen, opmerkingen en verbeteringen kun je in ons forum of op onderstaand formulier terecht.

Menu µTorrent

 

Er zijn 21 bezoekers online