Handleiding SickBeard op Synology NAS

SickBeard installeren vanuit het Package Center


Wat CouchPotato is voor films is SickBeard voor tv series, namelijk een automatische NZB en torrent downloader, waarmee je tv series kunt zoeken en laten downloaden. Het is mogelijk een 'wanted'-list aan te maken, zodat het programma op gezette tijden zoekt of er een NZB of torrent van deze films beschikbaar is. Als er een gevonden is, stuurt SickBeard hem aan een downloadprogramma, zoals SABnzbd of NZBGet. In deze handleiding installeren we SickBeard op onze Synology NAS, gebruiken we Spotweb als Newznab provider en de gevonden films laten we downloaden door NZBGet.

We gaan SickBeard nu eerst installeren.

SickBeard installeren via DSM

Dubbelklik op het icoon van het package center. Ook in deze handleiding gaan we er weer vanuit dat je jouw Synology NAS hebt voorbereid volgens ons stappenplan en dat de juiste pakketbronnen zijn geïnstalleerd.

SickBeard van uit het package center instaleren

Ga dan naar het tabblad gemeenschap en zoek SickBeard, wij installeren de custom versie. Met deze custom versie krijg je een visueel mooiere SickBeard dan de standaard uitvoering en er zit het downloaden van ondertiteling en het afhandelen van "failed" downloads in verwerkt. Druk op de "installeren" knop.

CouchPotato installtie, chosse fork

Dan geef je hier achter fork url https://github.com/schumi2004/Sick-Beard-Dutch.git op en achter fork branche type je dutch-tbp. Dan verder met de volgende knop.

Sickbeard installatie, instellingen bevestigen

Zorg voor een vinkje bij voer het uit na installatie en dan druk je op de toepassen knop. SickBeard wordt nu geïnstalleerd en zal starten als deze gereed is. Op de volgende pagina's van deze handleiding gaan we SickBeard configureren. Met vragen en opmerkingen kun je altijd in ons forum terecht of je gebruikt het onderstaande formulier!

Voeg reactie toe

* Benodigde informatie
1000
Type het woord mooi achterstevoren..

Reacties

Nog geen reacties. Wees de eerste!


© 2007 - 2024 Snelrennen.nl. All rights reserved.