Handleiding SickRage op Synology NAS

SickRage installeren vanuit het Package Center


SickRage is een fork van het niet meer ontwikkelde SickBeard en heeft een betere ondersteuning voor torrents en ondertitels voor de tv series. Ook met SickRage is het mogelijk een 'wanted'-list aan te maken, zodat het programma op gezette tijden zoekt of er een NZB of torrent van deze films beschikbaar is. Als er een gevonden is, stuurt SickRage hem aan een downloadprogramma, zoals SABnzbd of NZBGet.

De voordelen van SickRage ten opzichte van SickBeard zijn de volgende:

  • Betere ondersteuning en integratie van Torrents
  • Een geweldige ondersteuning voor ondertitels, zelfs in meerdere talen tegelijk
  • Het werken met de Back Log en dagelijkse zoek opdrachten is handiger
  • Optie om seizoenen als geheel te downloaden (indien beschikbaar)
  • De datum van het bestand op de oorspronkelijk uitzending-datum zetten
  • Nederlandstalig

In deze handleiding installeren we SickRage op onze Synology NAS, gebruiken we Spotweb als Newznab provider en de gevonden films laten we downloaden door NZBGet.

LET OP, we gaan er in deze handleiding van uit dat je de benodigde pakketbronnen al hebt toegevoegd en de mappen hebt aangemaakt zoals beschreven in de handleiding hoe je Synology NAS voor te bereiden als volautomatische NZB download station! Heb je dit niet, DOE dit dan eerst!

Stap 1 van deze handleiding is het installeren van SickRage.

SickRage installeren via DSM

Dubbelklik op het icoon van het package center.

SickRage van uit het package center instaleren

Ga dan naar het tabblad gemeenschap en zoek SickRage. Zie je SickRage er niet tussen staan en je hebt wel de juiste pakketbronen toegevoegd? Gebruik even de "Vernieuwen" knop drukken bovenin het venster!. Al gevonden? Druk dan op de "Installeren" knop.

SickRage installatie, choose fork

Dan een hele belangrijke. geef je hier achter fork URL : https://github.com/SickRage/SickRage.git op en achter fork branche type je master. Dan verder met de "Volgende" knop.

Sickbeard installatie, instellingen bevestigen

Zorg voor een vinkje bij "Voer het uit na installatie" en dan druk je op de toepassen knop. SickRage wordt nu geïnstalleerd en zal starten als deze gereed is

SickRage installatie: Kon de pakket service niet uitvoeren

Heb je deze foutmelding niet kun je op de volgende pagina's van deze handleiding SickRage gaan configureren.En heb je deze wel kunnen we eerst met WinSCP een nood oplossing maken zodat we HSickRage wel kunnen uitvoeren! Maar dan moet je wel eerst de Config File Editor op je NAS hebben draaien om WinSCP te kunnen gebruiken. Met vragen en opmerkingen kun je altijd in ons forum terecht of je gebruikt het onderstaande formulier!

Voeg reactie toe

* Benodigde informatie
1000
We hebben 56, 7 en 27, wat is de kleinste?

Reacties

Nog geen reacties. Wees de eerste!


© 2007 - 2024 Snelrennen.nl. All rights reserved.