Handleiding Headphones op Synology NAS

Wat is Headphones en wat heb ik eraan?


Headphones is een geautomatiseerde muziekdownloader voor NZB en Torrent bestanden, geschreven in Python. Het ondersteunt SABnzbd, NZBget, Transmission, µTorrent, Deluge en Blackhole. Het zoekt automatisch de nieuwsgroepen en torrent sites af op zoek naar de albums die jij hebt opgegeven

Headphones is gemakkelijk in te stellen en te configureren. Het kan worden geconfigureerd om te werken met een paar zoekmachines en Newznab-servers zoals bijvoorbeeld Spotweb. Voer gewoon je accountgegevens in en gaan. Headphones is de eerst P.V.R voor muziek en het modernere Lidarr heeft dat min of meer overgenomen. Maar je kunt ze natuurlijk ook prima naast elkaar draaien!

LET OP, we gaan er in deze handleiding van uit dat als jij Headphones op je NAS wilt installeren dat je ons stappenplan hebt opgevolgt! Dus je Synology NAS is voorbereid, de benodigde pakketbronnen zijn toegevoegd en en de mappen zijn aangemaakt . Heb je dit niet, DOE dit dan eerst!

Headphones installeren op de NAS

DSM, Packacge Center

Dubbelklik op het icoon van het Package center. OoZoals hierboven ook al gezegd gaan we er vanuit dat je jouw Synology NAS hebt voorbereid volgens ons stappenplan en dat de juiste pakketbronnen zijn geïnstalleerd en dat je de benodigde mappen op je NAS hebt aangemaakt.

Headphones  van uit het package center instaleren

Selecteer links in het menu het tabblad "Gemeenschap" en zoek Headphones en druk op de "installeren" knop.

Headphones, instellingen bevestigen

Als je al meerdere tools volgens ons stappenplan hebt geinstalleerd zal het bekend zijn maar ook nu krijgen we weer de melding dat de machtigingen voor alle download gerelateerde pakketten worden beheerd door de groep "sc-download". Onthouden dus, als we later problemen met hernoemen en verplaatsen krijgen zullen we later ook de rechten moeten aanpassen voor de benodigde map(pen).

Hier op de "Toepassen" kmop drukken om de installatie van Headphones te starten. Op de volgende pagina van deze handleiding gaan we Headphones configureren. Met vragen en opmerkingen kun je altijd in ons forum terecht of je gebruikt het onderstaande formulier!

Voeg reactie toe

* Benodigde informatie
1000
B is de hoeveelste letter uit het alfabet??

Reacties

Nog geen reacties. Wees de eerste!


© 2007 - 2024 Snelrennen.nl. All rights reserved.