Er zijn 22 bezoekers online

Handleiding Headphones op Synology NAS

Headphones installeren vanuit het Package Center

Naast CouchPotato voor films en SickBeard voor onze tv series willen we natuurlijk ook onze muziek downloads volledig geautomatiseerd hebben. En we hebben Spotweb al draaien op onze Synology NAS en die gaan we dan ook als gratis NewzNab provider gebruiken. En dat doen we met het programma Headphones, daarmee kan je geautomatiseerd muziekalbums downloaden. Het zoekt automatisch de nieuwsgroepen af op zoek naar de albums die jij hebt opgegeven

LET OP, we gaan er in deze handleiding van uit dat je de benodigde pakketbronnen al hebt toegevoegd en de mappen hebt aangemaakt zoals beschreven in de handleiding hoe je Synology NAS voor te bereiden als volautomatische NZB download station! Heb je dit niet, DOE dit dan eerst!

Stap 1 van de handleiding is het installeren van Headphones.

Headphones installeren via DSM

Dubbelklik op het icoon van het Package center. Ook in deze handleiding gaan we er weer vanuit dat je jouw Synology NAS hebt voorbereid volgens ons stappenplan en dat de juiste pakketbronnen zijn geïnstalleerd en dat je de benodigde mappen op je NAS hebt aangemaakt.

Headphones  van uit het package center instaleren

Ga dan naar het tabblad gemeenschap en zoek Headphones en druk op de "installeren" knop.

Headphones, instellingen bevestigen

Dan even terug naar het tabblad "Geïnstalleerd" en onder actie kies je voor uitvoeren.

En natuurlijk hebben we net als bij NZBGet ook met Headphones hetzelfde probleem! "Kon de pakket service niet uitvoeren!" We lossen het weer ook op dezelfde manier op. Het is namelijk zo dat de zogenaamde "derde partij" software nog niet allemaal bijgewerkt is voor DSM6. En aangezien dat al een hele tijd niet het geval is heb je dus (nood) oplossingen nodig!

Heb je deze foutmelding niet kun je op de volgende pagina's van deze handleiding Headphones gaan configureren. En heb je deze wel kun je om dit op te lossen de Config File Editor op je NAS installeren om een paar configuratie bestanden op je NAS aan te passen en dan kunnen we met WinSCP een nood oplossing maken zodat we Headphones kunnen uitvoeren!

Opmerkingen

Nog geen opmerkingen. Wees de eerste!

Voeg commentaar toe

* Verplichte informatie
1000
Powered by Commentics