Handleiding Headphones op Synology NAS

Automatisch muziek zoeken en downloaden met Headphones


En dan gaan we nu Headphones laten doen waarvoor we het geïnstalleerd hebben. Naar muziek zoeken en laten downloaden.

Headphones, zoeken naar muziek

Als eerste gaan we nog even naar het tabblad logs en maken het log even leeg. Mocht er dan om wat voor reden dan ook iets niet goed gaan met het zoeken of de post processing kunnen we dat redelijk vooraan in het logbestand terugvinden. Dan gebruiken we de zoekbalk een zoekopdracht te geven. In dit voorbeeld zoeken we naar Pink Floyd en drukken vervolgens op de "Search" knop. Je kunt in plaats van op de artiest ook op album titel zoeken maar dit terzijde.

Headphones, zoekresultaten

Je krijgt dan een overzicht van de zoekresultaten op de ingegeven naam van de artiest, klik dan op de gewenste artiest die jij wilt toevoegen.

Headphones, artiest overzicht

Je krijgt dan informatie van de betreffende artiest en alle (indien de informatie gevonden kan worden) albums worden op jaar van uitgifte gerangschikt. Aangezien wij bij het configureren hebben opgegeven dat er niet automatisch albums e.d. moeten worden toegevoegd wordt er nu dus niets op onze wachtlist geplaatst. Wil je nu snel een album toevoegen druk je op "want" onder status. Zoek je specifiek een album type je deze in het veld "filter albums". Of wil je alle albums selecteren en downloaden kies je de rood omrande methode!

NZBGet, download via Headphones

En als Headphones een album wat je als wanted hebt aangemerkt tegenkomt zal het NZB bestand worden doorgestuurd naar NZBGet welke het zal downloaden, eventueel repareren en uitpakken zoals in bovenstaande afbeelding het geval is.

Bestanden bekijken

En na verloop van tijd als het downloaden en het post-processing is gedaan staat je album keurig netjes in de doel map zonder overbodige bestanden. De benaming van de mappen en bestanden en de map structuur is zoals we het bedoeld hebben.

Je kunt nu je muziek automatisch laten zoeken en downloaden met Headphones in combinatie met NZBGet. Veel download gemak er mee en mocht je met vragen of problemen zitten of je hebt een opmerking over deze handleiding kun je daar in het forum of op onderstaand formulier mee terecht.

Voeg reactie toe

* Benodigde informatie
1000
Wat is het tegenovergestelde van zwak?

Reacties

Nog geen reacties. Wees de eerste!


Er zijn 39 bezoekers online    © 2007 - 2021 Snelrennen.nl. All rights reserved.