Handleiding Alcohol 120%

Alcohol 120% downloaden en installeren


Alcohol 120% is een brandprogramma met een beetje extra. Zo kun je er een aantal virtuele schijven
(31 stuks in de geregistreerde versie) mee maken, je kunt image bestanden (reservekopieen) van je dure cd's en dvd's maken. Maak van een aantal bestanden op je harde schijf een image (back-up) bestand. Zoek met de ingebouwde image zoekmachine naar image bestanden op je pc en voeg deze toe in de lijst van Alcohol120% zodat je deze met 1 muisklik kunt mounten.

Tijd om Alcohol 120% te downloaden en te installeren. Je kunt de laatste versie van Alcohol 120% downloaden uit ons download gedeelte in het forum. Vervolgens dubbelklikken op het zojuist gedownloade Alcohol120_retail_2.0.3.9902.exe bestand om de installatie te starten.

Alcohol120%, installer language

Als eerste moeten we dan even de taal kiezen die de installatie wizard zal gebruiken, Nederlands is niet mogelijk dus Engels.

Setup wizard van Alcohol120% starten

Verder met de "Next" knop om de installatie te starten.

License Agrreement van Alchol 120%

De "License Agreement" hier moeten we natuurlijk mee akkoord gaan. Klik op de "I Agree knop".

Alcohol120%, continue installation after reboot

En dan moet onze pc opnieuw opgestart worden om verder te kunnen gaan met de installatie, de "OK" knop nu gebruiken dus!

Alcohol soft dat type search

Wij willen absoluut geen werkbalken of andere overbodige zaken geïnstalleerd krijgen, daarom hebben wij tenslotten ook een programma als Unchecky geïnstalleerd. Haal dan ook het vinkje bij "Install Smart File Advisor" weg. Dan weer door met de "Next" knop.

Alcohol 120%, choose components

Multi-Language Files Wordt Alcohol Nederlandstalig van
iSCSI Service Kan je eventueel een speler delen in je netwerk
A.C.I.D Wizard Onderdrukt de drm bescherming op dvd's
Data-Type Analyzer Als je niet zeker weet welk soort data je bron CD / DVD bevat kun je de Data Type Analyzer tool gebruikenom de data te analyseren. Je vind deze in het menu "Apparaat" van Alcohol120%
Smart File Advisor Smart File Advisor is een tool die kan helpen bij het vinden van de juiste programma's om je bestanden te openen. Dit wil je niet op je pc hebben!
Online manual Kun je eventueel snel online nog wat info ophalen
Desktop Shortcut Een snelkoppeling op je bureaublad is altijd handig

Als alles aangevinkt staat wat je mee wilt installeren druk je weer op de next knop.

Alcohol 120%, choose install location

Hier nog even de lokatie opgeven waar je Alcohol 120% geïnstalleerd wilt hebben. Standaard is zoals in de afbeelding en dat is voor mij goed genoeg. Druk op de Install knop als je tevreden bent met de lokatie.

n

Completing the Alcohol 120% setup wizard

Zorg ervoor dat het in het bovenstaande scherm ook een vinkje staat bij "Add Alcohol virtual drive at first run". Dit zorgt ervoor dat er een virtuele cd / dvd speler op je computer wordt geïnstalleerd die je dan weer kan gebruiken om image bestanden af te spelen zonder deze te hoeven branden. Op de "Finish" knop drukken om de installatie te voltooien en Alcohol 120% voor de eerste maal op te starten.

Als je gebruikt maak van de trial versie moet je altijd even wachten tot de "OK" knop verschijnt, als dat je irriteert en het programma bevalt schaf je het aan en is deze melding bij het opstarten weg.

De volgende stap is het instellen van een een virtuele schijf. Met vragen en opmerkingen kun je altijd in ons forum terecht of je gebruikt het onderstaande formulier!

Voeg reactie toe

* Benodigde informatie
1000
Type het getal vierentwintig

Reacties

Nog geen reacties. Wees de eerste!


© 2007 - 2024 Snelrennen.nl. All rights reserved.