Er zijn 6 bezoekers online

Bit Che handleiding

Torrent bestanden zoeken en vinden met Bit Che

Een super handig torrent zoekprogramma wat meer dan 50 torrent sites voor je afzoekt. Of je nou films, muziek of wat dan ook zoekt. Met Bit Che kun je het vinden.
Het programma is gratis en nog Nederlandstalig ook. Je kunt aanvullende informatie over je torrent bekijken, bijvoorbeeld welke bestanden de torrent bevat. Je kunt de torrent rechtstreek in je torrent cliënt programma openen of ergens opslaan. En als je een donatie doet aan de maker kun je alle mogelijkheden van het programma benutten.

Je kunt Bit Che downloaden vanuit het download gedeelte in ons forum.
Na het downloaden even dubbelklikken op bit_che_2_0_60.exe om de installatie te starten

installatie van Bit Che starten

Even op de knop volgende drukken, het installeren stel niet zoveel voor, even de juiste map opgeven en een vinkje zetten bij de vraag of je een desktop icoon wilt. Dit zal voor niemand verder problemen opleveren.

Installatie van Bit Che is voltooid

Dan na een paar keer op volgende gedrukt te hebben hoef je alleen nog maar op voltooien te drukken en Bit Che zal voor het eerst opstarten.

Bit Che, taal selecteren

Selecteer dan hier de taal waarin je Bit Che wilt gebruiken en vervolgens druk je op de ok knop.

torrent bestand zoeken met Bit Che

En dan kom je in het hoofvenster van Bit Che terecht. In dit voorbeeld zoeken we naar Ubuntu. We hebben dat in de zoek box getypt en drukken vervolgens op de zoek knop.

zoekresultaten voor de opgegeven titel

En dat heeft bovenstaande zoekresultaten tot gevolg. Dubbelklik op een torrent uit de lijst om meer informatie te krijgen over de inhoud en dergelijke. In ons voorbeeld is dat de blauw geselecteerde.

details van de gevonden torrent

We zien dat het eindresultaat van deze torrent een image (.iso) bestand is. Als je nu op de open torrent knop drukt zal je torrent cliënt programma starten en zal deze meteen beginnen met downloaden. Druk je op open pagina zal je naar de torrent site worden doorgestuurd waar de torrent zich bevindt, in dit geval is dat the SumoTorrent.com. En de knop opslaan als zegt eigenlijk ook wel genoeg. Deze slaat de torrent ergens op he harde schijf op zodat je deze later kunt gaan downloaden.

Erg ingewikkeld is het allemaal niet, gewoon een handig programma voor de torrent downloader.

Je weet nu hoe je met Bit Che razendsnel torrent bestanden kunt zoeken. Met vragen, opmerkingen of problemen kun je altijd in het BitTorrent gedeelte in ons Forum terecht. Succes ermee!

Opmerkingen (0)

Nog geen opmerkingen. Wees de eerste!

Voeg commentaar toe

* Verplichte informatie
1000
Captcha Image

Zoeken op Snelrennen


NewsGrabber Usenet Provider