Bit Che 3.6 build 2 handleiding

Wat is Bit Che en wat kan ik ermee?


Bit Che logoBit Che is een zoekmachine voor het zoeken van torrents op andere websites. Het door zoekt meer dan 50 websites voor je. Voor sommige torrent sites moet je wel een account hebben en deze gegevens in Bit Che invoeren. Bit Che leest open source-scriptbestanden om snel websites te doorzoeken en resultaten te organiseren. Met Bit Che kun je direct de resultaten bekijken door bestanden direct te lezen. Bekijk eenvoudig de pagina waarop het resultaat is gevonden. Bit Che heeft ook ingebouwde filtering om dubbele resultaten op verschillende sites te verwijderen. Dus of f je nu films, muziek of wat dan ook zoekt. Met Bit Che kun je het vinden.

  • Gebruikt 'hyper-fetching' om direct een voorbeeld van bestandsdetails te bekijken
  • Ondersteunt 'magneet' links en kan direct cachebestanden vinden
  • Geavanceerde resultaatfiltering (duplicaten, bestandsgrootte, -woorden)
  • Zoekresultaten filteren, Zoeken op tabbladen, Media Type Searching, Morning Coffee Extension
    (Voorheen alleen in de Plus-editie, nu vrij te gebruiken)
  • Tot nu toe vertaald in meer dan 35 talen waaronder het Nederlands!
  • Je kunt aanvullende informatie over je torrent bekijken, bijvoorbeeld welke bestanden de torrent bevat. Je kunt de torrent rechtstreeks in je torrent cliënt programma openen of ergens opslaan.
Bit Che 3.6 build 2 is gratis en heeft alle functies ontgrendeld, er bestaat geen Plus-editie meer.

Bit Che downloaden en installeren

Je kunt de laatste versie en dat is op dit moment versie 3.6 build 2 van Bit Che downloaden vanuit het download gedeelte in ons forum.
Na het downloaden pak je bit_che_3_6_2_install.zip uit met bijvoorbeeld 7-Zip, daarna even dubbelklikken op bit_che_3_6_2_install.exe om de installatie te starten.

Bit Che 3.6 build2, installatie

Om Bit Che te installeren gaan we verder met de "Volgende" knop.

Bit Che 3.6 build2, licentieovereenkomst

Dan krijgen we weer de bekende licentieovereenkomst die niemand wil lezen. Weer door met de "Volgende" knop.

Bit Che 3.6 build2, doelmap

Hier even opletten, standaard wordt Bit Che in C:\Program File (x86)\ Bit Che geïnstalleerd. Wil jij het programma in een andere map of andere schijf geïnstalleerd hebben moet je dat hier even aanpassen. Als alles naar wens is weer door met de "Volgende" knop!

Bit Che 3.6 build2, selecteer extra taken

Dan de vraag of je een start menu icon wilt en / of een desktop icon. Even aanvinken wat je handig vind, wij selecteren alleen een desktop icon. Dan nog een keer de "Volgende" knop gebruiken.

Bit Che 3.6 build2, installatie voltooid

Als er dan een vinkje staat bij "Launch Bit Che" hoef je alleen nog maar op de "Voltooien" knop te drukken en Bit Che zal voor de eerste maal opstarten.

Op de volgende pagina van deze handleiding gaan we een paar instellingen in Bit Che controleren en aanpassen en we laten je zien hoe je een gebruikers account voor een torrent website toevoegt. Met vragen en opmerkingen kun je altijd in ons forum terecht of je gebruikt het onderstaande formulier!

Voeg reactie toe

* Benodigde informatie
1000
Welke is donker: zwart of wit?

Reacties

Nog geen reacties. Wees de eerste!


© 2007 - 2024 Snelrennen.nl. All rights reserved.