Bit Che 3.6 build 2 handleiding

Torrent bestanden zoeken met Bit Che!


Dan wordt het nu tijd om Bit Che te gaan gebruiken waarvoor we het hebben geïnstalleerd, namelijk torrent bestanden zoeken.

torrent bestand zoeken met Bit Che

In dit voorbeeld zoeken we naar Ubuntu. We hebben dat in de zoek box getypt en drukken vervolgens op de zoek knop. Onder de knoppen "Any" kun je de afmeting van je zoekopdracht nog aangeven. Dit filtert bijvoorbeeld resultaten van 1 MB eruit als je naar een DVD op zoek bent. Onder de knop "Apps" die eigenlijk alles heet kun je aangeven of je audio, video, een programma of een game zoekt. Als alles naar wens ingesteld staat druk je op de "Zoeken" knop.

zoekresultaten voor de opgegeven titel

En dat heeft bovenstaande zoekresultaten tot gevolg. Dubbelklik op een torrent uit de lijst om meer informatie te krijgen over de inhoud en dergelijke. In ons voorbeeld is dat de blauw geselecteerde.

details van de gevonden torrent

We zien dat het eindresultaat van deze torrent een image (.ISO) bestand is. Als je nu op de open torrent knop drukt zal je torrent cliënt programma starten en zal deze meteen beginnen met downloaden. Druk je op open pagina zal je naar de torrent site worden doorgestuurd waar de torrent zich bevindt. En de knop opslaan als zegt eigenlijk ook wel genoeg. Deze slaat de torrent ergens op he harde schijf op zodat je deze later kunt gaan downloaden.

Erg ingewikkeld is het allemaal niet, gewoon een handig programma voor de torrent downloader.

Je weet nu hoe je met Bit Che razendsnel torrent bestanden kunt zoeken. Met vragen, opmerkingen of problemen kun je altijd in ons Forum terecht of je gebruikt het onderstaande formulier voor je opmerkingen! Succes met Bit Che.

Voeg reactie toe

* Benodigde informatie
1000
Wat is het volgende getal: 10, 12, 14, ..?

Reacties

Nog geen reacties. Wees de eerste!


© 2007 - 2024 Snelrennen.nl. All rights reserved.