Er zijn 8 bezoekers online

Bit Che 3.6 build 2 handleiding

Torrent bestanden zoeken met Bit Che!

Dan wordt het nu tijd om Bit Che te gaan gebruiken waarvoor we het hebben geïnstalleerd, namelijk torrent bestanden zoeken.

torrent bestand zoeken met Bit Che

In dit voorbeeld zoeken we naar Ubuntu. We hebben dat in de zoek box getypt en drukken vervolgens op de zoek knop. Onder de knoppen "Any" kun je de afmeting van je zoekopdracht nog aangeven. Dit filtert bijvoorbeeld resultaten van 1 MB eruit als je naar een DVD op zoek bent. Onder de knop "Apps" die eigenlijk alles heet kun je aangeven of je audio, video, een programma of een game zoekt. Als alles naar wens ingesteld staat druk je op de "Zoeken" knop.

zoekresultaten voor de opgegeven titel

En dat heeft bovenstaande zoekresultaten tot gevolg. Dubbelklik op een torrent uit de lijst om meer informatie te krijgen over de inhoud en dergelijke. In ons voorbeeld is dat de blauw geselecteerde.

details van de gevonden torrent

We zien dat het eindresultaat van deze torrent een image (.ISO) bestand is. Als je nu op de open torrent knop drukt zal je torrent cliënt programma starten en zal deze meteen beginnen met downloaden. Druk je op open pagina zal je naar de torrent site worden doorgestuurd waar de torrent zich bevindt. En de knop opslaan als zegt eigenlijk ook wel genoeg. Deze slaat de torrent ergens op he harde schijf op zodat je deze later kunt gaan downloaden.

Erg ingewikkeld is het allemaal niet, gewoon een handig programma voor de torrent downloader.

Je weet nu hoe je met Bit Che razendsnel torrent bestanden kunt zoeken. Met vragen, opmerkingen of problemen kun je altijd in ons Forum terecht of je gebruikt het onderstaande formulier voor je opmerkingen! Succes met Bit Che.

Opmerkingen (1)

Gravatar
Nieuw
jo voszegt...

Ik heb alles precies ingevuld zoals beschreven. Bij zoekplugins staan een tiental namen, waaronder torlock.com. Allemaal op "ja" ingeschakeld. (extratorrent, kat, piratebay etc etc)

Als ik nu bijvoorbeeld zoek op "Eric Clapton" in de categorie "muziek" krijg ik een heleboel namen maar, op één zoekresultaat na (14 seeders en 7 leechers) staan alle zoekresultaten (211 stuks) allemaal met nul seeders en nul leechers. Daarachter staat steeds maar één naam: www.torlock.com. De verbindingsstatus staat op online. Mijn modem staat op ja bij upnp/nat-pmp. Wat doe ik verkeerd? Ik zou toch veel meer resultaten met seeders en leechers moeten krijgen? Zoekt het programma allen bij torlock.com

Voeg commentaar toe

* Verplichte informatie
1000
Captcha Image
Powered by Commentics