Bit Che 3.6 build 2 handleiding

Bit Che Nederlandstalig maken en instellen


Als dan Bit Che voor de eerste maal is opgestart zal je onderstaand venster zien. We gaan Bit Che nu eerst Nederlandstalig maken en nog een paar andere instellingen aanpassen.

Bit Che 3.6 build2, Language veranderen

Klik in het hoofd venster van Bit Che op "File" en vervolgens op "Language" zodat we de taal van Bit Che kunnen wijzigen in een door ons gekozen taal!

Bit Che 3.6 build2, taal selecteren

Selecteer dan hier de taal waarin je Bit Che wilt gebruiken, in ons geval Nederlands en vervolgens druk je op de "OK" knop.

Bit Che 3.6 build2, voorkeuren

En dan kom je weer in het nu Nederlandstalige hoofd venster van Bit Che terecht. Nu eerst nog een paar instellingen doen zodat we de zoekresultaten krijgen die we ook willen hebben. Via het menu "Opties, voorkeuren" gaan we naar de instellingen toe.

Bit Che 3.6 build2, configuratie - tabblad general

Op het tabblad "General" controleren we of er vinkjes staan bij het automatisch zoeken naar updates voor Bit Che, de scripts en het language pack. Dan door naar het tabblad searches.

Bit Che 3.6 build2, configuratie - tabblad searches

En op het tabblad "Searches" zetten we een vinkje bij "Negeer resultaten met 0 zenders". Dit voorkomt dat je zoek resultaten krijgt die toch net te downloaden zijn. De tabbladen "Result View en Connection" slaan we over. Even op de "Toepassen" knop drukken en vervolgens op de "OK" knop en het instellen is klaar.

Gebruikers account vereist, toevoegen in Bit Che

Bit Che 3.6 build 2 heeft doorzoekt standaard 25 verschillende openbare torrent sites en dan staan er nog 41 in de lijst waarvoor je een account dient te hebben. Dat wil zeggen, je moet een geregistreerde bezoeker op desbetreffende website zijn. Hieronder aten we je zien hoe je jouw gegevens voor een bepaalde torrent site kunt invoeren in Bit Che.

Bit Che 3.6 build2, Gebruikersaccounts

Als voorbeeld gebruiken we de site "Demonoid.pw", zet een vinkje voor de naam en een pop-up verschijnt met de opmerking dat een gebruikers account voor deze site vereist is. Als je hier een geregistreerd gebruiker bent gebruik je de "Ja" knop.

Bit Che 3.6 build2, taal selecteren

En dan vul je hier je gebruikersnaam en wachtwoord voor deze website in. Even op de "OK" knop drukken en bij de volgende zoekopdracht word deze website meegenomen. Bit Che is nu ingesteld en je weet hoe je een account kunt toevoegen, tijd op torrent bestanden te gaan zoeken met Bit Che! Met vragen en opmerkingen kun je altijd in ons forum terecht of je gebruikt het onderstaande formulier!

Voeg reactie toe

* Benodigde informatie
1000
Hoeveel is 1 + 2 + 3?

Reacties

Nog geen reacties. Wees de eerste!


© 2007 - 2024 Snelrennen.nl. All rights reserved.