News Server Tester

Test (gratis) nieuwsservers met News Server Tester


Niet nieuw op Snelrennen maar even opgefrist. Een handig programma om even snel te testen of je met de nieuwsserver van je provider kunt downloaden. Of als je bijvoorbeeld ergens op het internet een gratis nieuwsserver tegenkomt bijvoorbeeld in deze lijst van Sforum.

Ook voor de nieuwe Spotnet gebruiker is dit een handig hulp middeltje, heb je problemen met je verbinding of krijg je geen verbinding met je nieuwsserver gebruik je News Server Tester even om supersnel diverse basisgegevens van je nieuwsserver te achterhalen. Je weet in ieder geval of je met de gegevens die je hebt verbinding met je nieuwsserver kunt maken.

Je kunt News Server Tester downloaden van onze download pagina's.
Na het downloaden dubbelklik je even op newsservertester.exe om de installatie te starten.

News Server Tester, setup wizard

Het installeren van News Server Tester is verder niets meer dan een paar muisklikken, dat kan niet fout gaan. Start na het installeren News Server Tester op.

Het is een kwestie van de gegevens invullen en op test klikken zoals we in bovenstaande afbeelding hebben gedaan bij de eerste gratis nieuwsserver die we in de eerder genoemde lijst tegenkwamen.
Met deze zouden we kunnen posten als we dit willen, een verbinding maken met 5 lijntjes en er is een respectabel aantal nieuwsgroepen beschikbaar.

Dan nog even ter vergelijk een test gedaan met de payserver die wij gebruiken. Toch een behoorlijk verschil maar daar betalen we dan ook voor. Als je wilt gaan testen of experimenteren of je maakt er een sport van om alles gratis te downloaden kun je hier even je gang mee gaan. Met vragen en opmerkingen kun je altijd in ons forum terecht of je gebruikt het onderstaande formulier!

Voeg reactie toe

* Benodigde informatie
1000
Type het vijfde woord uit deze regel!

Reacties

Nog geen reacties. Wees de eerste!


© 2007 - 2024 Snelrennen.nl. All rights reserved.