Handleiding Alcohol 120%

Image bestanden beheren met Alcohol 120%


Als je veel gebruik maakt van image bestanden en je wilt de meest gebruikte in een overzicht hebben zodat je deze met 1 muisklik kunt mounten is de onderstaande optie misschien wel handig voor je.

Alcohol 120%, optie image zoeken

Druk op de grote image zoeken knop.

Alcohol 120% bestands explorer

In het omcirkelde selectie vak kun je aangeven op welke harde schijf je naar image bestanden wilt gaan zoeken. In ons voorbeeld is dat dus de F schijf. Dan op zoeken drukken.

Alcohol 120%,  image bestand zoeken

Als het zoeken gereed is verschijnen alle gevonden image bestanden in beeld. De bestanden die je veel gebruikt of snel bij de hand wilt hebben selecteer je en dan met een rechtermuisklik kies je er voor om deze bestanden toe te voegen aan Alcohol 120%. Als je zo al je schijven gedaan hebt en de bestanden die wilt gebruiken zijn toegevoegd kun je dit venster sluiten.

Image bestanden overzicht in Alcohol 120%

En dan zijn de geselecteerde image bestanden in Alcohol toegevoegd. 1 rechtermuisklik is nu voldoende om deze snel te kunnen mounten. Het houd het overzichtelijk voor jezelf en is handig in gebruik. Tot zover de Alcohol 120% handleiding, met vragen en opmerkingen kun je altijd in ons forum terecht of je gebruikt het onderstaande formulier!

Voeg reactie toe

* Benodigde informatie
1000
Wat is een lagere waarde, 1 of 8?

Reacties

Nog geen reacties. Wees de eerste!


© 2007 - 2022 Snelrennen.nl. All rights reserved.