Handleiding NZBMegaSearch op Synology NAS

NZBMegaSearch configureren en NewzNab providers toevoegen


Start NZBMegaSearch voor de eerste maal op als je dat nog niet gedaan hebt. (http://jouw IP adres/8086/)

NZBMegaSearch configureren, security

Onder connectivity vindt je de poort waarop NZBMegaSearch te bereiken is. Als je dat om bepaalde redenen wilt wijzigen kun je dat hier doen. En onder Security kun je onder "Authentication" een gebruikersnaam en wachtwoord voor NZBMegaSearch opgeven. Als je NZBMegaSearch buiten je eigen netwerk wilt gaan gebruiken zouden wij dat zeker aanbevelen. En onder API key druk je even op de "Generate Key" knop om een nieuwe API key te maken die we later ook in CouchPotato, SickRage en Headphones kunnen gebruiken. Hoeven we in deze programma's ook nog maar één zoek provider op te geven!

NZBMegaSearch Suggestion and trends

Scrol op dezelfde pagina omlaag en we komen bij suggestions and trends. Als je suggesties wilt ontvangen vink je ze aan en stel een aantal in. Onder searsch moet je ervoor zorgen dat Smartsearch, Cache results en PreDB release zijn ingeschakeld. Niet vergeten weer op de "Save" knop te drukken.

NZBMegaSearch, NZBGet integration

Nog wat lager op dezelfde pagina komen we bij de SABnzbd en NZBGet integration. Als je hier de gegevens invult kun je direct vanuit de zoekresultaten van NZBMegaSearch een NZB bestand doorsturen naar SABnzbd of NZBGet. Aangezien wij NZBGet op onze NAS gebruiken vullen we deze gegevens is. En onder "Specially supported NZB engines" kun je aangeven welke "ruwe" NZB zoek machines moeten worden gebruikt. Verder met de "Save" knop.

NZBMegaSearch, NewzNab providers toevoegen

En helemaal onderaan de configuratie pagina gaan we de NewzNab providers even instellen die we gebruiken. Om te beginnen natuurlijk Spotweb, als je net als wij er meerdere gebruikt kun je deze hier ook ingeven, niet de bijbehorende API key vergeten. Mocht je om wat voor reden dan ook time-out problemen krijgen met één of meerdere providers kun je onder time-out de normale responsetijd verhogen. Nog éénmaal op de "Save" knop drukken om alle wijzigingen op te slaan en klaar zijn we met de configuratie. Op de volgende pagina gaan we NZB bestanden zoeken met NZBMegaSearch. Met vragen en opmerkingen kun je altijd in ons forum terecht of je gebruikt het onderstaande formulier!

Voeg reactie toe

* Benodigde informatie
1000
Type het woord mooi achterstevoren..

Reacties

Nog geen reacties. Wees de eerste!


© 2007 - 2023 Snelrennen.nl. All rights reserved.