Er zijn 20 bezoekers online

Usenet Collector handleiding

NZBGet installeren voor en met Usenet Collector

Omdat we gewoon er zeker van willen zijn dat we geen problemen ondervinden met het starten van NZBGet door Usenet Collector zorgen we er voor dat Usenet Collector altijd als administrator gestart word. Wil je dit niet of heb je hier iets op tegen kun je NZBGet zelf handmatig installeren. Of je gebruikt een ander NZB cliënt programma, dan kun je deze NZBGet pagina's gewoon overslaan.

De meest eenvoudige manier om dat te doen is door met de rechtermuisknop op de snelkoppeling te klikken en vervolgens voor eigenschappen te kiezen. Zorg er wel voor dat Usenet Collector is afgesloten!

Usenet Collectaor als administrator uitvoeren

Dan ga je naar het tabblad compatibiliteit en zet je een vinkje bij dit programma als administrator uitvoeren. Dan even op de toepassen knop drukken en afsluiten met de ok knop. Start Usenet Collector vervolgens weer op met de snelkoppeling.

Usenet Collector, NZBGet starten

Met de NZBGet knop in het menu open je NZBGet in een browser als deze geïnstalleerd is. Als dat nog niet het geval is kun je dat direct gaan doen.

NZBGet service niet gevonden

Zoals gezegd, het is nog niet geïnstalleerd maar we willen het wel gaan gebruiken. Kies voor ja!

NZBGet is nu geïnstalleerd. Door op de ok knop te drukken sluit je dit venster af. Gebruik de NZBGet knop in het menu van Usenet Collector om NZBGet in een browser te tonen en om wat instellingen naar eigen wens aan te passen.

Op de volgende pagina laten we zien hoe je de categorieën en mappen kunt beheren in NZBGet waar je downloads worden opgeslagen. Verder gaan we in deze handleiding niet in op de werking van NZBGet.

Opmerkingen (0)

Nog geen opmerkingen. Wees de eerste!

Voeg commentaar toe

* Verplichte informatie
1000
Captcha Image