Er zijn 13 bezoekers online

Usenet Collector handleiding

Updaten, spots bekijken en NZB bestanden downloaden met Usenet Collector

Usenet Collector, database synchroniseren

Wee hebben tijdens de installatie ervoor gekozen om een database mee te laten installeren. Puur om het feit dat we dan niet opnieuw alle headers hoeven te gaan downloaden maar alleen de nieuwe. Omdat de mee geïnstalleerde database van een andere server afkomstig is moeten we deze laten synchroniseren. Als je dit niet doet zal Usenet Collector alle headers opnieuw gaan downloaden. Bespaar jezelf de tijd en druk op de synchroniseren knop.

Usenet Collector, Spot overzicht

Als Usenet Collector dan is bijgewerkt zie je een overzicht van de tot dan toe aanwezige spots in de database. Je kunt een spot openen door er op te dubbelklikken.

Usenet Collector, Spot details

Je krijgt dan een venster met alle informatie van de spot inclusief een NZB download knop. Als je omlaag scrolt in dit venster kun je onderaan een reactie voor de spotter achterlaten. Gebruik de link om het NZB bestand te downloaden.

Usenet Collector, NZB downloaden.

Je kunt het NZB bestand nu opslaan om deze later te downloaden of in de map die jouw NZB cliënt prgramma in de gaten houd. Je opent het NZB bestand direct met jouw NZB cliënt programma, in ons geval dus SABnzbd. En de laatste optie is dat je het NZB bestand direct download met NZBGet. Alleen is die op het moment nog niet geïnstalleerd, daar geen we nu eerst verandering in brengen.

Op de volgende pagina gaan we NZBGet voor Usenet Collector installeren.

Opmerkingen (0)

Nog geen opmerkingen. Wees de eerste!

Voeg commentaar toe

* Verplichte informatie
1000
Captcha Image