Handleiding Express Burn

Brand je Flac bestanden rechtstreeks op een cd


Brand je flac bestanden zonder te converteren direct op een cd zonder moeilijke toestanden en instellingen. Gewoon in een paar muisklikken van flac bestanden naar een audio cd.

Je kunt de laatste versie van Express Burn downloaden uit ons forum

Na het downloaden is dubbelklikken op het zojuist gedownloade burnsetup.exe voldoende om de installatie te staren.

Express Burn, license agreement

Even een vinkje zetten dat je de overeenkomst accepteert en dan snel door door op de volgende knop te drukken.

Express Burn, select related programs

Hier kun je opgeven welke programma's je eventueel nog meer geïnstalleerd wilt hebben. Als je er verder nog meer interessante dingen tussen ziet staan vink je maar alles wat je hebben wilt. Vervolgens druk je op finish om de installatie te starten.

Express Burn, opstartscherm

Dan start na de installatie Express Burn op en zie je bovenstaand venster verschijnen. Eerst maar eens even een lege cd in de brander stoppen. Druk dan even links bovenin het menu op burner en selecteer de brander die je wilt gebruiken. Express Burn zal dan de vrije tijd die je op de cd hebt aangeven.
Dan selecteren we audio cd als dat nog niet was gebeurd. Vervolgens kun je met de knoppen add file losse bestanden gaan toevoegen of met de knop add folder meteen een hele map. Wel zo makkelijk dus sla de bestanden die je wilt gaan branden in een map op.

Express Burn, mappen selecteren

Wij hebben dus op de add folder knop gedrukt en zoeken dan de map op met flac bestanden die we bij Newzbin tegenkwamen en gedownload hebben met Alt.Binz.

ExpressBurn, bestanden toegevoegt

De groene balk onderin het scherm en het feit dat deze niet rood is geworden aan het eind geeft duidelijk aan dat we niet teveel muziek op een cd proberen te krijgen. Zoals je kan zien hebben we nog ruim tijd over op onze cd. Indien je hier overheen gaat wordt de groene balk rood, verwijder in dat geval een nummer totdat deze weer groen is en je kunt gaan branden.
Als het allemaal op de cd past druk je op de grote Burn CD knop.

brand instellingen

Hier moet je nog even contoleren of alles goed staat ingesteld, brandsnelheid en aantal exemplaren. Controleer of finalize disc is aangevinkt anders worden je gebrande cd's niet afgesloten en zijn ze dus ook niet afspeelbaar.Als het naar wens is ingesteld druk je op burn knop

Express Burn, cd branden

En je cd wordt gebrand. Makkelijker kan het niet. Met vragen en opmerkingen kun je altijd in ons forum terecht of je gebruikt het onderstaande formulier!

Voeg reactie toe

* Benodigde informatie
1000
Wat is de vijfde maand van het jaar?

Reacties

Nog geen reacties. Wees de eerste!


© 2007 - 2021 Snelrennen.nl. All rights reserved.