HOME FORUM DOWNLOADS ARCHIEF LINKS CONTACT

== Archief | Handleiding FTDworld ==

NZB bestanden zoeken en downloaden bij FTDworld

Een FTD look a like is terug als FTDworld. Niet als programma maar een web-based versie en tot op heden is het razendsnel mogen we wel zeggen. En net als bij het nieuwe Spotnet en Spotlite krijg je weer een keurig en net overzicht van de spots voorgeschoteld. Houd er wel rekening mee dat alles nog in de opstart fase is en dat er nog wel eens een foutje in kan zitten en dat nog niet alles functioneert.

FTDworld, inlog scherm

Ga naar www.ftdworld.net en druk op de register knop als je nog niet geregistreerd bent. Lees de huisregels en ga er mee akkoord (I agree) en vul een gebruikersnaam, wachtwoord en e-mal adres in en log daarna met je gegevens in.

FTDworld, spotoverzicht

Gebruik de filters om de spots in een bepaalde categorie te bekijken, heb je wat gevonden is een muisklik op een spot voldoende om meer informatie over deze spot te verkrijgen.

FTDworld, spot informatie

Zo heb je, net als in het "oude" FTD programma meer informatie over de spot. Rechts bovenin zit de NZB knop en daarnaast een knop die je naar Binsearch brengt. Besluit je deze spot te willen downloaden is een klik op de NZB knop voldoende.

FTDworld, spot downloaden met Alt.Binz

In ons voorbeeld gebruiken we Alt.Binz en die hadden we tijdens het configureren al aan NZB bestanden geassocieerd, het downloaden is dan ook direct gestart. Dit is wel een beetje afhankelijk van welke browser je gebruikt. Bij de een moet je eerst het NZB bestand nog opslaan of openen, bij de ander start de download direct maar over het algemeen komt het op hetzelfde neer.

Succes met FTDworld, eventuele op en aanmerkingen kun je in het forum achterlaten.

Voeg reactie toe

* Benodigde informatie
1000
Wat is de vijfde maand van het jaar?

Reacties

Nog geen reacties. Wees de eerste!

== Archief ==

 

Er zijn 25 bezoekers online