AutoUnpack handleiding

AutoUnpack downloaden en installeren


AutoUnpack is net als Usenet Automation een programma dat het eventueel repareren en het uitpakken van je download voor zijn rekening neemt. Het verenigt dus eigenlijk QuickPar en WinRar in zich.
Start het programma tegelijkertijd met je nieuwsreader of bittorrent cliënt en na het downloaden word alles netjes voor je gerepareerd als dat nodig is en uitgepakt.

Natuurlijk kun je AutoUnpack downloaden uit ons Forum. Na het downloaden dubbelklik je op AutoUnpack452.exe om de installatie te starten. Standaard wordt AutoUnpack in C:/ Program Files/ geïnstalleerd. Als jij het programma op een andere schijf of map wilt installeren moet je dat even in de gaten houden als je het installatie menu doorloopt. Start na de installatie AutoUnpack voor de eerste maal op.

AutoUnpack, hoofdvenster

Klik op Tools en kies dan voor Settings, dan gaan we AutoUnpack eerst configureren.

AutoUnpack, tabblad process settings

In het tabblad Process settings hoef je in principe niets te veranderen. Als je wilt dat AutoUnpack geen nieuwe mappen maakt maar alles in je download map uitpakt moet je Unpack tot root aanvinken. Als je het zo laat staan als hierboven zal in je download map een nieuwe map gemaakt worden met de naam van je download. Houd het wel zo overzichtelijk.

AutoUnpack, tabblad purge settings

Op het tabblad Purge settings moet je even controleren of er geen vinkje staat bij don't delete file types: NFO and SFV. Dat zijn namelijk bestanden waar meestal informatie met betrekking tot je download instaat en dat wil je niet verwijderd hebben zonder het gelezen te hebben. Zet ook een vinkje voor Automitcally remove empty sub folders, dan worden alle lege mappen in je download map verwijderd.

AutoUnpack, tabbald advanced settings

Bij Advanced settings even een vinkje zetten bij Low process and thread enabled. Als AutoUnpack bezig is vraagt het best wel wat van je pc, als nu een ander programma ook even wat power van je pc nodig heeft zal deze dat ook krijgen en gaat AutoUnpack in een lager tempo verder met zijn werk. Dan even op de ok knop drukken om alle instellingen op te slaan. Alle basis instellingen om AutoUnpack gewoon zijn werk te laten doen zijn nu gedaan.

Op de volgende pagina gaan we een map laten bewaken door en bestanden uitpakken met AutoUnpack. Met vragen en opmerkingen kun je altijd in ons forum terecht of je gebruikt het onderstaande formulier!

Voeg reactie toe

* Benodigde informatie
1000
B is de hoeveelste letter uit het alfabet??

Reacties

Nog geen reacties. Wees de eerste!


© 2007 - 2022 Snelrennen.nl. All rights reserved.