Handleiding ConvertXtoDVD

Inleiding en mogelijkheden van het programma


Met ConvertXtoDVD kun je bijna alle video formaten die er zijn omzetten naar dvd video bestanden. Stel je hebt een film gedownload en dat blijkt bijvoorbeeld een .avi bestand te zijn. En als je dan een gewone dvd speler op je tv hebt aangesloten kun je deze bestanden niet met deze dvd speler afspelen. Die moeten dus eerst geconverteerd (omgezet) worden naar dvd video bestanden zodat je de bekende audio_ts en video_ts mappen krijgt die je op een dvd kunt branden zodat je dvd speler ze kan lezen )afspelen).

ConvertXtoDVD kan videobestanden in de volgende formaten converteren: AVI, DivX, XviD, MOV, MKV, FLV, MPEG-1, MPEG2-, MPEG-4, NSV, DVR-MS, TIVO, TS, IFO, VOB, ASF, WMV, RealMedia, RM, RMVB, OGM, bestaande bestanden van digitale camcorders, TV/Sat, capture kaarten, etc. en dat zonder externe codecs te installeren.

ConvertXtoDVD ondersteunt de volgende audio formaten: AC3, DTS, PCM, OGG, MP3, WMA en meer.

ConvertXtoDVD ondersteund de volgende ondertitel bestanden (intern en extern): SRT, .SUB/IDX, .SSA met kleur en lettertype keuze, en ondersteund tags zoals cursief, vet.

Maak DVD menu' s met de aanwezige templates, pas een template aan of voeg templates toe. Voeg hoofdstukken, geluid en een ondertitel menu toe.

Maak automatisch of aangepast hoofdstukken in je film met startpunten en een beeld erbij.

Snelle en kwalitatieve encoder en het programma ondersteunt dual en quad core processoren. Een ingebouwde conversie wizard die je adviseert wat betreft de snelheid van het converteren en het uiteindelijke resultaat waar je later naar zit te kijken. Het is geweldig natuurlijk als je dvd in een kwartier is omgezet maar als dat betekend dat de beeldkwaliteit zo slecht wordt schiet je er niets mee op.

Ingebouwd brandprogramma met brand snelheid instelling wat wel zo belangrijk is om een goed resultaat te verkrijgen. Ondersteund alle dvd formaten en de nieuwste versie ondersteund ook bleu ray disks.

Video signaal in NTSC/PAL, keuze beeldscherm formaat (Breedbeeld 16:9, volledig scherm 4:3), en
DVD resolution (Full D1, Broadcast D1, Half D1, SIF), of kies voor automatisch instellen.

Converteer zowel van NTSC naar PAL als ook PAL naar NTSC.

Video na-bewerking's instellingen zoals video beeldmaat aanpassen (afknippen/zwarte balken) en
de-interlace opties.

ConvertXtoDVD is meertalig en dus natuurlijk ook Nederlandstalig.

Heb je op je PC een oudere versie van ConvertXtoDVD staan, is het aan te raden om de oude versie eerst te verwijderen. Gebruik hiervoor de tool CleanVSO.
Deze is hier te vinden.

Genoeg info, je kan hier ConvertXtoDVD downloaden. Dit is wel een trial versie, als je daarmee aan de slag gaat zal er een klein logootje in het beeld verwerkt worden. Of je schaft het programma aan of je gaat even verder op zoek. De handige jongens vinden het wel. Wij gaan ConvertXtoDVD installeren. Met vragen en opmerkingen kun je altijd in ons forum terecht of je gebruikt het onderstaande formulier!

Voeg reactie toe

* Benodigde informatie
1000
B is de hoeveelste letter uit het alfabet??

Reacties

Nog geen reacties. Wees de eerste!


© 2007 - 2022 Snelrennen.nl. All rights reserved.