ImgBurn handleiding

Het downloaden en installeren van ImgBurn


imgburn ImgBurn is gratis brandsoftware voor image bestanden. Het programma is geschikt voor zowel de ervaren als beginnende gebruiker. De zes hoofdfuncties die je in beeld,krijgt zijn vormgegeven achter grote, herkenbare symbolen.

Ook geeft het uitgebreide configuratiemenu de veel eisende gebruiker meer dan genoeg instellingen.
Het is zelfs mogelijk om voor specifieke schijfbranders de optimale instellingen te selecteren.
Ook kan je met ImgBurn van je dure dvd's image bestanden maken en opslaan op je computer. Handig om film-dvd’s veilig te bewaren.

Dus simpel in een paar muisklikken van dvd naar image bestand of andersom, ImgBurn gebruiken.

De installatie van en het Nederlandstalig maken van ImgBurn

Je kunt de laatste versie van ImgBurn downloaden uit on Forum. Vergeet niet om meteen ook het Nederlandse taal bestand te downloaden. Na het downloaden is even dubbelklikken op SetupImgBurn_2.5.6.0.exe voldoende op de installatie te starten. De installatie op zich is niet veel meer dan een maar muisklikken dus dt zal voor niemand verder een probleem opleveren.

ImgBurn setup, setip wizard

Een paar keer op de next knop drukken is voldoende om ImgBurn te installeren. Als je dat zou willen kun je het installatie pad nog wijzigen, standaard word het programma in C:/ProgramFiles (x86)/ImgBurn geinstalleerd. Voltooi vervolgens de installatie maar start ImgBurn nog niet op.

dutch.lng file kopieeren

Pak met WinRar het eveneens gedownloade dutch_netherlands.zip uit in de language map van ImgBurn. Als dat ook gebeurt us starten we ImgBurn voor de eerste keer.

ImgBurn, settings

Dan via tools en settings naar het configuratie menu.

ImgBurn, settings

Op het tabblad general kun je nu onder language de Nederlandse taal selecteren. Druk daarna op de ok knop.

ImgBurn, Nederlandstalig

En zie, ImgBurn is nu Nederlandstalig. Op de volgende pagina gaan we een image bestand branden. Met vragen en opmerkingen kun je altijd in ons forum terecht of je gebruikt het onderstaande formulier!

Voeg reactie toe

* Benodigde informatie
1000
Type qaz achterstevoren

Reacties

Nog geen reacties. Wees de eerste!


© 2007 - 2024 Snelrennen.nl. All rights reserved.