Handleiding SUPER© converter

SUPER© downloaden en installeren


SUPER©, of wel Simplified Universal Player Encoder & Renderer. SUPER© is een gratis, gebruiksvriendelijke en efficiënte tool om multimedia bestanden te converteren of af te spelen, zonder je in uitgebreide handleidingen te moeten verdiepen. Het is een Multimedia Encoder en een Multimedia Player, gebruiksvriendelijk met 1 druk op de knop. Het speelt en converteert volledige films supersnel van het ene in het andere formaat. SUPER© heeft geen extra externe codecs nodig, deze zijn allemaal ingebouwd! Het kan Internet Media Streams (mms:// rtsp:// http://) afspelen en opslaan. Zelfs portable formaten als PSP, PS3, iPod, Zune, PocketPC en NEC, Nokia, Siemens en SonyEricsson worden ondersteund.

SUPER© converteert van alle video formaten naar alle video formaten!

Dit conversieprogramma zal vooral mensen die veel met video werken aanspreken, maar ook voor de audioliefhebbers is het een perfect programma.

De videoconversie van Super© is bijzonder uitgebreid. Je kunt eenvoudig het aantal beeldjes per seconde (fps) aanpassen, bepalen welke videocodec je gebruikt voor het omzetten en je kunt instellen welke beeldverhouding het nieuwe videobestand krijgt. Het programma converteert ook video's voor je iPod (mp4), internet (flv), Nintendo DS (dpg) en mobiele telefoon (3gp).

Je kunt de meest recente versie van SUPER© downloaden uit ons download gedeelte in het Forum. Na het downloaden dubbelklik je op SUPERsetup.exe om de installatie van SUPER© te starten.

Setup Super© v2011

De installatie is in principe niet meer dan een paar muisklikken. Standaard word Super© in C:\ProgramFiles\ geïnstalleerd , als je dat wilt wijzigen moet je dat in het betreffende venster even veranderen. Verder zal het instaleren voor niemand een probleem opleveren, let alleen even op bij het onderstaande venster.

Setup Super©m driverscanner 2011

Als je niet wilt dat er andere zaken  geïnstalleerd worden dan Super© vink je even driverscanner 2011 niet installeren aan voor dat je op de volgende knop drukt.

Als je dan Super©  geïnstalleerd hebt gaan we op de volgende pagina een videobestand converteren., met vragen en opmerkingen kun je altijd in ons forum terecht of je gebruikt het onderstaande formulier!

Voeg reactie toe

* Benodigde informatie
1000
Welke is donker: zwart of wit?

Reacties

Nog geen reacties. Wees de eerste!


© 2007 - 2022 Snelrennen.nl. All rights reserved.