HOME FORUM DOWNLOADS ARCHIEF LINKS CONTACT

== Archief | Handleiding Unzbin ==

Unzbin downloaden en installeren

Als je graag uit de nieuwsgroepen download of je wilt dat gaan doen en je bent op zoek naar een gratis en uitermate simpel programma wat toch alles automatisch voor je doet moet je eens naar Unzbin kijken.
Als je niets moet hebben van geavanceerde instellingen en geen toeters en bellen erbij wilt hebben die je toch niet gaat gebruiken dan is Unzbin zonder twijfel iets voor jouw.

Gewoon simpel via nzb bestanden downloaden uit de nieuwsgroepen, dat is wat Unzbin voor je kan doen. Even je payserver toevoegen en een download map opgeven en je kunt van start.

Groot voordeel van Unzbin is dat de ontwikkelaars, door het simpel te houden een krachtige usenettool hebben ontwikkeld die bijna geen ruimte inneemt op je harde schijf. Unzbin is voor de nieuwsgroepen wat µTorrent voor de BitTorrent sector is.

Download de laatste versie (2.6.8) van Unzbin van onze download pagina's en als je download klaar is dubbelklik je op het zojuist gedownloade Unzbin Installer.exe om de installatie te starten.

Unzbin usenet nzb client setup

Het installeren stelt niet zoveel voor, hier gewoon even op de next knop drukken om verder te gaan.

Unzbin, choose install location

Standaard wordt Unzbin in C:/Program Files geïnstalleerd. Als je het programma ergens anders of op een andere harde schijf geïnstalleerd wilt hebben zoals wij in bovenstaande afbeelding gedaan hebben kun je dat hier opgeven. Dan nog even op de install knop drukken.

Unzbin, completing te unzbin setup wizard

En Unzbin is geïnstalleerd. Druk op de finish knop om Unzbin voor de eerste keer op te starten.

Op de volgende pagina gaan we Unzbin configureren.

Menu Unzbin

 

Er zijn 10 bezoekers online