Handleiding AutoRarPar

Een post voorbereiden met AutoRarPar


Als je een of meerdere bestanden wilt gaan posten druk je op de add files knop en als je een complete map wilt posten druk je op add folders.

Druk op de files knop en selecteer de bestanden die je wilt gaan posten

Rar, Par and post each file seperately Als je meerdere bestanden gaat posten kun je ook nog de keuze maken om het vakje Rar, Par and Post each file
separately aan te vinken, de bestanden worden dan apart geRard en gePard en met de bestandnaam als naam op het usenet gepost.
Collection name Hier kun je voor je zelf een naam geven aan het pakket zodat je weet wat je gepast hebt.
Save path De map of directory waar de bestanden opgeslagen moeten worden.
Archive name Automatisch komt hier de archief naam te staan.

Als alles naar wens staat druk je op de forward knop.

Rar options  
Desired split size Gewenste inpak grootte van de files. Houd 10000000 Bytes voor bestanden tussen de 500 tot 1000 MB aan en 50000000 Bytes voor bestanden van 4 GB en hoger.
Compression De soort compressie. None=geen, Normal=Normaal, High=Hoog.
Calculate most efficient Rar size Calculeer de meest efficiënte rar grootte. Het wordt aangeraden om deze optie altijd te gebruiken
Don't add main directory name Deze optie is alleen beschikbaar bij het toevoegen van Mappen.
Alleen de mappen/bestanden in de geselecteerde map worden toegevoegd. De hoofd map wordt niet toegevoegd aan de structuur.
Dan't add empty sub directories Deze optie is alleen beschikbaar bij het toevoegen van Mappen.
Aanvinken als je geen lege sub mappen toe wil voegen.
Use old style naming scheme Gebruik het oude naam schema. Tegenwoordig krijgen de gesplitste rar bestanden de volgende naam: Bestand.Part01.rar
Met deze optie aan gevinkt krijg je de volgende naam: Bestand.rar
Create ZIP file Maak ZIP archieven in plaats van RAR archieven. Gebruik deze optie alleen voor kleinere bestanden, beneden de 50MB. Het is namelijk niet mogelijk om met AutoRarPar split bestanden te maken met ZIP.
Par2 options  
Redundancy Percentage van de herstel bestanden. 10% Par2 is genoeg.
Uniform recovery file sizes Met deze optie krijg je Par2 bestanden van gelijke grootte. Het wordt niet aangeraden om deze optie te gebruiken. Anders moet iemand misschien een 50MB Par2 bestand downloaden om 1 klein blokje van 300kB te repareren.
Extra files (will be posted but .... Hier kun je extra bestanden toevoegen die wel gepost moeten worden, maar niet gerarred en geparred, zoals een NFO bestand

Dan weer verder met de forward knop.

En dan moet we als laatste hier bij subject een naam voor onze post opgeven. Dit is de Header line die mensen in hun newsreader zien.
En bij groups moeten we een nieuwsgroep selecteren waarin de bestanden gepost moeten worden. Bij de keuzen van meer groepen zal het langer duren voor de upload klaar is.

Tot slot drukken we nog even op de add knop en we zijn klaar om te gaan posten met AutoRarPar. Met vragen en opmerkingen kun je altijd in ons forum terecht of je gebruikt het onderstaande formulier!

Voeg reactie toe

* Benodigde informatie
1000
Type de laatste letter van het woord lava.

Reacties

Nog geen reacties. Wees de eerste!


© 2007 - 2023 Snelrennen.nl. All rights reserved.