Alt.Binz v 0.47.2 handleiding

NZB bestanden downloaden met Alt.Binz


We starten Alt.Binz even opnieuw op zodat we zeker zijn dat alle instellingen en wijzigingen die we gedaan hebben ook echt doorgevoerd zijn.

Alt.Binz hoofdscherm

We zien na het opnieuw opstarten dat er direct verbinding gemaakt word met onze nieuwsserver, zoals we ook hadden ingesteld.

Als je al een NZB bestand(en) in de opgegeven map had opgeslagen zal Alt.Binz deze automatisch laden en zal het downloaden starten. Heb je ergens anders NZB bestanden opgeslagen op je pc klik dan op de knop NZB en ga naar de map waar je ze hebt opgeslagen. Selecteer degene die je gedownload wilt hebben en klik op openen. Ook nu start het downloaden automatisch.

Met SpotLite NZB bestanden zoeken

In ons voorbeeld zoeken we met behulp van SpotLite naar een Linux versie. En omdat we Alt.Binz hebben geasioseerd met NZB bestanden word deze automatisch geladen en het doenloaden gestart!

Als je niet precies weet wat een NZB bestand is of hoe je daaraan kunt komen kun je even bij Nzb zoeken kijken!

Downloaden met Alt.Binz

Start je download niet automatisch, klik dan even op de nzb knop bovenin en importeer je nzb bestand handmatig. Als er nog niets gebeurt kijk dan even of je wel verbonden bent met je nieuwsserver.
Als je op het + of - symbool klikt wat voor je download staat wordt de lijst met de te downloaden bestanden uit of ingeklapt. Kan je een beetje volgen wat er allemaal gebeurt. Verder zie je onder in het scherm een aantal interessante dingen, de download snelheid die 24675 KB/s is, op deze manier is een DVD binnen een minuutje gedownload maar dat terzijde!

Als je download klaar is kun je op het tabblad PAR2 naar de status kijken.

Alt.Binz, PAR2 controle

Je ziet dan dat je gedownloade bestanden op dit moment al uitgepakt zijn.

Als je vervolgens met de Windows verkenner naar de map gaat waar de bestanden zijn opgeslagen.

Download bekijken met de verkenner

Zoals je ziet is onze download opgeslagen in een submap met de naam van ons gedownloade bestand in onze vooraf opgegeven download map. En we houden na het automatisch verwijderen van alle par en rar bestanden in dit geval alleen een image bestand over,precies zoals we ingesteld hebben. Dit imagebestand kun je met bijvoorbeeld VirtualCloneDrive direct mounten of je brandt het met Imgburn direct op een cd/dvd.

Succes ermee, met vragen, problemen op of aanmerkingen kun je natuurlijk in het forum of op onderstaand formulier terecht.

Voeg reactie toe

* Benodigde informatie
1000
Wat is het tegenovergestelde van zwak?

Reacties

Nog geen reacties. Wees de eerste!


Er zijn 33 bezoekers online    © 2007 - 2021 Snelrennen.nl. All rights reserved.