HOME FORUM DOWNLOADS ARCHIEF LINKS CONTACT

BinTube handleiding

BinTube downloaden en installeren

BinTube is een NZB download manager die de VLC multimediaspeler gebruikt als interne multimedia speler waarmee je de gedownloade films of muziek al tijdens het downloaden kunt bekijken of afspelen.

BinTube controleert en repareert eventueel je download en pakt deze ook nog automatische voor je uit in een eerder door jou opgegeven map. Het is een van de eenvoudigste programma's die er zijn om uit de nieuwsgroepen te downloaden en uitermate geschikt voor de beginnende downloader.
Maar ook voor de gevorderde gebruiker biedt het programma het een en ander, je kunt even naar de kwaliteit van je download (film) kijken terwijl je download net een minuutje is gestart. Toch handig als je er dan achter komt dat de kwaliteit niet aan jouw eisen voldoet, beter zo dan na een aantal GB's te hebben gedownload.

Je kunt BinTube eerst 14 dagen gratis uit proberen. Als het je bevalt registreer je het programma, dat kost je € 49,27. Als je ook een BinTube usenet account afsluit van € 6.75 per maand krijg je het programma er gratis bij.
Je kunt de laatste versie van BinTube downloaden van onze download pagina's.
Na het downloaden even dubbelklikken op BinTubePro-3.9.7.0-install.exe om de installatie te starten.

Bintube, select al language

Als installatietaal kiezen we hier gewoon Nederlands en dan drukken we op de ok knop.

Bintube, starten installatiewizard

Hier even op de volgende knop drukken.

Bintube, licentieovereenkomst

De licentieovereenkomst die toch nooit door iemand gelezen wordt. Snel op de akkoord knop drukken om echt met de installatie te beginnen.

Bintube, onderdelen kiezen

Het vinkje bij file type associations halen we weg. Anders wordt BinTube geassocieerd aan allemaal media bestanden en zo de standaard multimediaspeler en dat wllen we niet. Verder met de volgende knop.

Bintube, installatielocatie kiezen

Vervolgens hier nog even opgeven waar je BinTube geïnstalleerd wilt hebben. Standaard is C:\Program Files. Als je het ergens ander geïnstalleerd wilt hebben klik je op de bladeren knop en kiest de juiste locatie. Vervolgens klik op installeren.

Bintube installatie voltooid

Dan nog even op voltooien drukken en de installatie is klaar. De volgende stap is om BinTube te configureren.

Menu BinTube

 

Er zijn 33 bezoekers online