Er zijn 15 bezoekers online

BinTube handleiding

NZB bestanden zoeken en downloaden met BinTube

Het kan zijn dat als je al een versie van de VLC mediaspeler hebt geïnstalleerd of als je een melding krijgt dat VLC niet is aangetroffen deze eerst geüpdatet of geïnstalleerd moet worden. Volg in dat geval gewoon de aanwijzingen die het scherm aangeeft. Aangezien wij de vlc speler al geïnstalleerd hebben kunnen we deze stap overslaan.

Wij gaan meteen doen waar we BinTube voor hebben geïnstalleerd, namelijk downloaden en wel zo snel mogelijk. Nu eerst maar eens even een NZB bestand zoeken. Wij gebruiken daar de ingebouwde zoekmachine van BinTube zelf voor. Je kunt natuurlijk ook met behulp van Spotnet of Spotlite op zoek gaan.

Als je niet precies weet wat een NZB bestand is of hoe je daaraan kunt komen kun je een uitleg daarover op de pagina NZB zoeken terugvinden

Zoeken met Bintube

Je kunt in BinTube met meerder zoekmachines zoeken waaronder natuurlijk die van BinTube zelf. Kun je het met de een niet vinden probeer je gewoon een ander. Type een zoekterm in het zoekveld en druk op de zoekknop.

In ons voorbeeld zoeken we op Formule1. Het eerste de beste zoekresultaat is meteen wat we zochten. Even op de groene knop drukken is voldoende om te zien of we deze film compleet binnen kunnen krijgen.

Bintube, download informatie

Bovenstaande informatie geeft dus aan dat we deze download in zijn geheel binnen kunnen krijgen. Druk op de download knop.

BinTube, downloaden gestart

BinTube opent dan hetNZB bestand en de download zal automatisch starten. Onderin het scherm zie je wat BinTube op dat moment aan het doen is, de downloadsnelheid en dergelijke.
Aan de rechterkant in het venster onder Playlist zie je de gedownloade bestanden staan. Op het moment dat er bestanden in de playlist staan worden deze ook automatisch afgespeeld. Dat hebben we ook eerder tijdens het configureren opgegeven.

BinTube zal de bestanden controleren na het downloaden. Onder status kan je zien wat BinTube op dat moment aan het doen is.
En indien nodig worden de bestanden gerepareerd.
En na het controleren en het eventueel repareren worden deze uitgepakt in de eerder opgegeven map en zullen de rar en par2 bestanden worden verwijderd zodat je alleen nog de voor jouw interessante bestanden overhoud.

BinTube, bestanden bekijken

Als je naar de map gaat waar de download staat zie je dat we een video bestanden hebben gedownload, deze kunnen we bijvoorbeeld met DvdFlick direct op een dvd branden.

Je weet nu hoe je met BinTube razendsnel uit de nieuwsgroepen kunt downloaden. Met vragen, opmerkingen of commentaar kan je altijd in het forum terecht. Succes ermee!

Opmerkingen (0)

Nog geen opmerkingen. Wees de eerste!

Voeg commentaar toe

* Verplichte informatie
1000
Captcha Image