HOME FORUM DOWNLOADS ARCHIEF LINKS CONTACT

BitComet 1.51 handleiding

BitComet downloaden en installeren

Ondanks het feit dat in Nederland ene na de andere torrent site uit de lucht word gehaald en er  wereldwijd ook op de “grote” jongens word gejaagd is het downloaden via torrents populairder dan ooit. Of het nu even snel een filmpje voor vanavond of die nieuwe cd van …. Overal is wel een torrent voor te vinden. Daarvoor heb je natuurlijk een bittorrent-cliënt programma nodig en dan is BitComet is een goede optie!
Deze gratis Bittorrent cliënt heeft ondersteuning voor dht, het downloaden via torrents zonder tracker en het alvast kunnen bekijken van een deel van een film die nog aan het downloaden is. Ook is het mogelijk om zelf een torrent aan te maken en te seeden. Daarnaast kunnen IP adressen worden geweerd en je kan met andere BitComet gebruikers chatten!

Je kunt de laatste versie van BitComet downloaden uit het download gedeelte in ons forum
De laatste versie is op dit moment versie 1.51. Na het downloaden dubbelklikken we op het zojuist gedownloade bitcomet_setup.exe om de installatie te starten

BitComet, installatiewizard

CactusVPN, banner

Zoals je zult zien is de installatie behoorlijk versimpeld, het zijn nog maar een paar muisklikken waarin je bijna niets verkeerd kan doen. Behalve dan ongewenste software mee laten installeren, vandaar dat we alle stappen toch nog zullen toe lichten. Beginnen maar, Met de "Volgende" knop starten we de installatie wizard van BitComet.

BitComet, licentie overeenkomst

Als je BitComet wilt installeren moet je natuurlijk met de licentie overeenkomst die nooit iemand wil lezen akkoord gaan. Verder met de "Accepteren" knop.

BitComet, Norton Security Deluxe

CactusVPN, banner

En ook bij BitComet moet er geld verdient worden, daarom probeert deze versie je nu Norton Security Deluxe te laten installeren. Niet intrappen, we gaan verder met de installatie van BitComet met de "Ik weiger" knop.

BitComet, Onderdelen kiezen

Het kiezen van de te installeren onderdelen en de installatie locatie aanpassen zit er niet meer in, BitComet word gewoon geïnstalleerd zonder keuzes te hoeven maken. In dit geval gaan we verder met de "Beëindigen" knop!

BitComet, voltooien installatiewizard

CactusVPN, banner

De installatie is nu compleet, zorg dat er een vinkje staat bij "Lanceer de toepassing bij de uitgang". Dan zal BitComet starten als je op de "Sluiten" knop drukt. Op de volgende pagina gaan we verder met het configureren van BitComet.

Voeg reactie toe

* Benodigde informatie
1000
Type een vraagteken.

Reacties

Nog geen reacties. Wees de eerste!

Menu BitComet

 

Er zijn 20 bezoekers online