BitComet 1.76 handleiding

BTorrent bestanden downloaden met BitComet


Let op, het is niet toegestaan om ongeautoriseerde kopiëren van auteursrechtelijk beschermde werken zoals films, muziek of software te downloaden of te maken en deze uit te wisselen via peer-to-peer netwerken.

Tijd om eens wat beter naar het hoofdscherm van BitComet te kijken. In het bovenste gedeelte aan de rechterkant van het scherm kun je straks de status van je torrents vinden wat betreft het downloaden of het delen van je torrents. Interessant zijn de links die onder Torent Sites staan. Simpel dubbelklikken op een van die sites is voldoende om deze site in een nieuw venster geopend te krijgen. Je kunt natuurlijk ook gewoon BitChe of Torrent Search gebruiken om torrents te zoeken.

BitComet, torrent zoeken en downlaoden

In ons voorbeeld downloaden we versie 16.04.5 Desktop van de Ubuntu website, gewoon via een torrent.

BitComet, nieuwe bittorrent taak aanmaken

Het venster nieuwe bittorrent taak aanmaken opent. Hier kun je nog wat gegevens over je download terugvinden. Met de nu downloaden knop zorg je ervoor dat de download direct zal starten.

BitComet, inhoud van de te downloaden torrent weeergegeven

De download loopt en in het onderste gedeelte van het scherm kun je nog een aantal zaken bekijken als je dat wilt. In bovenstaand geval kijken we even op het tabblad samenvatting. Zo kun je nog meer gegevens van je download in de gaten houden. Als je het interessant vindt kijk je er eens naar en anders ga je toch je volgende torrent zoeken of wachten tot deze binnen is. Na het downloaden laat je BitComet natuurlijk gewoon uploaden totdat de eerder ingestelde deelverhouding is bereikt. In ons geval was dat 110%, als dat bereikt is zal BitComet ook stoppen met uploaden. Je download staat voor je klaar in de eerder opgegeven download map en je kunt er nu mee doen wat je wilt. Je weet je nu hoe je met BitComet lekker vlot torrents kunt downloaden, veel download plezier ermee!

Heb je op of aanmerkingen, vragen of problemen met BitComet kun je in het forum terecht of je gebruikt het onderstaande formulier!

Voeg reactie toe

* Benodigde informatie
1000
Wat is een lagere waarde, 1 of 8?

Reacties

Nog geen reacties. Wees de eerste!


© 2007 - 2024 Snelrennen.nl. All rights reserved.