HOME FORUM DOWNLOADS ARCHIEF LINKS CONTACT

EasyMule handleiding

Configureren en instellen van EasyMule

Als easyMule dan voor de eerste maal opstart en je gebruikt de Windows firewall zal je easyMule eerst toegang tot het internet moeten verlenen.

windows beveiligingsmelding

Druk daarom hier op de toegang toestaan knop.

easuMule's settings wizard

Dan zien we direct in het easyMule hoofd venster de configuratie wizard verschijnen. Door op de volgende knop te drukken gaan we easyMule nu eerst configureren.

easuMule's settings wizard, tabblad user name

Geef hier een gebruikers naam op die je wilt gebruiken. Ik zelf houd er niet van dat programma's maar mee starten als Windows opstart dus ik haal het vinkje bij enable this so that easyMule run when you start Windows weg.

default saving directory

Dan moeten we hier een map opgeven waar we onze gedownloade bestanden willen opslaan. Standaard is dat de easyMule\Incoming map. Als je dat wilt veranderen druk je op de browse knop en je zoekt en selecteert dan een map die jij wilt gebruiken. Als alles naar wens is druk je op de volgende knop.

connection setup

Kies hier het verbinding die het beste bij de down en upload snelheid van jouw internet aansluiting past. Als je het niet weet of je hebt geen idee wat er nu weer bedoeld word kies je voor unknown.
Dan weer verder met de volgende knop.

completing the setup wizard

Alle instellingen zijn nu gedaan, druk op voltooien om de setting wizard af te sluiten. Op de volgende pagina geven we de mappen op die we willen delen en gaan we downloaden.

Menu EasyMule

 

Er zijn 11 bezoekers online